Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Voor sportievelingen: Chevrolet Spark Streetwise


05-08-2010 - Voor de wat meer sportief ingestelde bestuurder heeft Chevrolet het uiterlijk van de Spark opgeleukt en het model omgedoopt tot Streetwise.

 

De aanpassingen van de Streetwise ten opzichte van de ‘gewone’ Spark richten zich enkel op de buitenkant. Zo onderscheidt het model zich door striping, die in de kleur donker antraciet en zwart uit is te voeren. Zo kan de koper de kleur van de strepen op de carrosseriekleur afstemmen. Verder staat de compacte Chevrolet op 14-inch grote lichtmetalen wielen en zijn de achterste zijruiten voorzien van zonneschermen.

L en LE
De Streetwise is er op basis van de L- en de LE-uitvoering. In het geval van de L beschikt het actiemodel onder meer over ABS, stuurbekrachtiging, zes airbags en bumpers die meegespoten zijn in de carrosseriekleur. De LE voegt daar nog de volgende zaken aan toe: airconditioning, elektrische ramen vóór, centrale deurvergrendeling en een radio-/cd-speler met AUX-ingang en USB-aansluiting. Op beide uitvoeringen geldt een meerprijs van 895 euro, wat een prijsvoordeel van 400 euro betekent op de losse prijs van de accessoires. Hierdoor verlaat de Streetwise L voor een bedrag van 9.390 euro de showroom. De LE kost net iets meer dan tien mille met een prijs van 10.495 euro.

 


  

| Disclaimer