Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe Citroën Berlingo nu verkrijgbaar in Nederland


image/jpeg

Citroën onthulde begin dit jaar de derde generatie Berlingo, een vervolg op het succesverhaal van het originele en praktische model dat altijd is blijven vernieuwen. Design en comfort zijn helemaal up-to-date. Twee eigenschappen waaraan deze icoon, waarvan meer dan 1,7 miljoen exemplaren zijn verkocht, zijn succes te danken heeft.  Deze robuuste, vriendelijk ogende auto met de nieuwe Citroën brand identity is nu verkrijgbaar met een vanafprijs van 28.620 euro inclusief BTW en BPM en kosten rijklaar maken (Live - PureTech 110 S&S).


De modulariteit en royale binnenruimte zijn nog verder verbeterd (drie eenvoudig wegklapbare, losse achterstoelen, vlakke vloer tot bij de neerklapbare voorste passagiersstoel, 2,70 m laadlengte, 100 liter meer bagageruimte). De nieuwe Berlingo is gebouwd op hetzelfde EMP2-platform waar o.a. ook de C5 Aircross en C4 Spacetourer op gebouwd zijn. Door toepassing van dit platform kunnen er tot wel negentien mogelijke rijhulpsystemen geboden worden en zal het comfort de nieuwe maatstaf binnen het segment bepalen. De nieuwe Berlingo kan worden uitgerust met negentien rijhulp- en vier connectiviteitssystemen, de nieuwste motoren, waaronder de nieuwe BlueHDi 1.5 dieselmotor, de 1.2 PureTech benzinemotor, de EAT8 automaat en uiteraard een comfortabele vering. De Berlingo is beschikbaar in een M- en een XL-versie, respectievelijk 4,40 m en 4,75 m lang met keuze uit 5 of 7 zitplaatsen. De XL-variant heeft maar liefst 1.050 liter bagage-inhoud en optioneel zeven zitplaatsen. Ook het volledig nieuwe interieur is in lijn met de rest van het modellengamma. Modern, ruimtelijk, 8-inch touchscreen, en helemaal in combinatie met het Modutop panoramadak en met ontelbare opbergmogelijkheden.
Er zijn drie uitrustingsniveau’s beschikbaar, te weten: Live, Feel en Shine. De laatste variant kan daarnaast uitgerust worden met het XTR-pakket. Dit pakket bestaat uit speciale exterieurdetails in combinatie met 17” lichtmetalen velgen en een specifiek XTR-interieur.

image/jpeg

Momenteel zijn drie motorvarianten beschikbaar: PureTech 110 S&S, BlueHDi 100 S&S en BlueHDi 130 S&S. In een later stadium komt ook de PureTech 130 met EAT8-transmissie voor de Berlingo beschikbaar.

De vanafprijs van de nieuwe Citroën Berlingo (Live - PureTech 110 S&S) is 28.620 euro, inclusief BTW en BPM en kosten rijklaar maken.

image/jpeg
  

| Disclaimer