Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV: Uiterst comfortabel en flexibel


image/jpeg

Citroën onthult Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV, een echte SUV, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakteristieke designelementen (Airbumps, karakteristieke dakrelingen, bescherming van de dorpels en wielkasten) en vele personaliseringsmogelijkheden.


Dankzij het Citroën Advanced Comfort-programma onderscheidt Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV zich als de meest comfortabele SUV van zijn segment met twee unieke innovaties van Citroën: vering met Progressive Hydraulic Cushions en Advanced Comfort Seats. De drie verschuifbare en wegklapbare individuele achterstoelen met verstelbare rugleuning maken van C5 Aircross de meest flexibele en ruime SUV van zijn segment. De bagageruimte zet met een inhoud van 580 tot 720 liter nieuwe maatstaven in het segment. Het is bovendien een SUV van de nieuwe generatie, met twintig rijhulpsystemen en zes connectiviteitstechnologieën.

Expressief en gedurfd design
De 4,50 m lange nieuwe Citroën C5 Aircross SUV onderscheidt zich door een sterke en dynamische persoonlijkheid, zonder agressief over te komen. Hij heeft typische SUV-kenmerken: een brede en imposante voorzijde, een hoge en fraai gewelfde motorkap, een bodemvrijheid van 230 mm, bescherming op de dorpels en de wielkasten en in twee kleuren uitgevoerde gestileerde dakrelingen.
De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV is uitgerust met een panoramisch schuif-/kanteldak. Het zijaanzicht onderscheidt zich door een optisch zwevend dak dankzij het rondom aansluitende glasoppervlak. Het passagierscompartiment wordt geaccentueerd door de verchroomde "C" rond de portierruiten. De brede en verticale achterzijde suggereert een uiterst royale bagageruimte (580 tot 720 liter). De in reliëf uitgevoerde achterlichten zijn voorzien van vier ovale 3D LED-modules.

image/jpeg

Geborgenheid en volop comfort
De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV heeft een ruim en chic interieur. Het interieur biedt de inzittenden veel bewegingsvrijheid, zonder dat de functionaliteit uit het oog verloren wordt. Het dashboard heeft een robuuste uitstraling en is horizontaal opgebouwd, met een zacht bekleed paneel dat zich over de gehele breedte uitstrekt.
De bestuurder beschikt over een instrumentenpaneel dat bestaat uit een te configureren 12,3 inch digitaal TFT-scherm waarop alle geselecteerde rijinformatie in zijn directe gezichtsveld wordt weergegeven.
Ook de brede en hoge middenconsole, de veel steun gevende stoelen met een hoge zitpositie voor een onbelemmerd zicht op de weg en de gebruikte kleuren en materialen dragen bij aan het gevoel van geborgenheid en raffinement in het interieur.

Dertig kleurcombinaties
De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV biedt vele personaliseringsmogelijkheden. Voor het exterieur zijn er 30 combinaties mogelijk met een keuze uit 7 carrosseriekleuren (Polar White, Perla Nera Black, Platinium Grey, Steel Grey, Volcano Red, Tijuca Blue en Pearl White) en 3 Color Packs (Anodised Silver, Anodised White en Anodised Red). De carrosseriekleuren kunnen worden gecombineerd met een dak in de kleur Perla Nera Black.
De personalisering van de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV gaat verder in het interieur met vijf ambiances die spelen met licht, warmte en verfijning: naast de standaardambiance zijn dit de ambiances Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey en Hype Brown. Deze ambiances worden gecombineerd met Advanced Comfort Seats.

image/jpeg
  

| Disclaimer