Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe diesel voor Jaguar XF


image/jpeg

 

12-01-2010 - Jaguar introduceert een nieuwe ‘instapdiesel’ voor de XF. De derde variant van de 3.0 V6 levert 211 pk en 450 Nm. Door de komst van deze geknepen diesel, die net als de bestaande dieselversies een groen C-label heeft, kent de XF nu een startprijs van € 62.990,-.

 

Jaguar begint 2010 met goed nieuws. De XF is tegenwoordig te bestellen met een nieuwe dieselmotor, waarmee de startprijs behoorlijk daalt. Daarnaast leidt het Belastingplan 2010, waarin onder meer de grondslag voor de BPM wordt gewijzigd, bij Jaguar tot een aantrekkelijke prijsstelling van de meeste modellen.

De nieuwe dieselmotor is een geknepen versie van de inmiddels bekende 3.0 V6 Diesel, die 211 pk en een koppel van 450 Nm levert. Deze nieuwe dieselversie, waarvan de productie deze maand is gestart, maakt de Jaguar XF extra interessant. Het uitrustingsniveau van de 211 pk sterke XF 3.0 V6 Diesel Luxury is net zo compleet als de andere Luxury-modellen en de nieuwe versie is ook leverbaar als Premium Luxury. Bovendien wordt de efficiënte werking van de moderne dieselkrachtbron in alle gevallen beloond met een groen C-label.

Dankzij het nieuwe belastingstelsel zijn vrijwel alle Jaguar-modellen aanzienlijk voordeliger geworden. Voor de benzinemodellen lopen de verschillen uiteen van € 2.500,- tot ruim € 7.500,-. Voor de dieseluitvoeringen loopt het voordeel op tot bijna € 7.000,-.

image/jpeg


  

| Disclaimer