Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe Hyundai i40 verschijnt in juni


 

10-02-2011 - Hyundai timmert flink aan de weg en pakt tijdens de autosalon van Genève uit met drie premières. Eén daarvan is de nieuwe i40, een ruime middenklasser voor het D-segment. Vanaf juni staat de i40 bij de dealers.

Hyundai groeit enorm en is inmiddels de vierde autofabrikant ter wereld. Om het verkoopsucces ook in Europa breed uit te rollen, worden diverse modellen volledig ontwikkeld in het Duitse Rüsselsheim en dat is bij de nieuwe i40 niet anders. Met dit model wil Hyundai vaste voet aan de grond krijgen in het door de zakelijke rijders gedomineerde D-segment. Verder benadrukt de fabrikant dat hij wordt gepositioneerd als ‘modern premium’ met een luxe uitstraling en een aantrekkelijke prijs. Bovendien zullen één of meerdere uitvoeringen in de gunstige 20%-bijtellingscategorie worden ingedeeld.

De Hyundai i40 staat als stationwagen-variant vanaf juni 2011 in de Nederlandse showrooms. Net als alle andere personenauto’s van Hyundai, wordt ook de i40 standaard geleverd met de vijf jaar driedubbele garantie.

 


  

| Disclaimer