Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Matzwarte Lancia Delta in aantocht


 

15-06-2010 - Lancia introduceert de Delta Hard Black, waarbij de kleur zwart de boventoon voert.


Het opvallendst aan de Delta Hard Black is de matzwarte lakkleur, voorheen alleen voorbehouden aan exclusieve sportauto’s. Ook het glanzende dak kleurt nu zwart en hij is vanbuiten verder te herkennen aan verchroomde spiegelbehuizingen.

Vanbinnen heeft de Italiaanse fabrikant hem voorzien van speciale sportieve interieurbekleding van zwart leer en Starlite Alcantara®, radio/cd/mp3 speler met stuurwielbediening, dual zone airconditioning en cruise control. Op technisch vlak voorziet de Delta in een geavanceerd ESP-systeem en het Reactive Suspension System, Lancia’s benaming voor elektronische schokdempers.

De Lancia Delta Hard Black is leverbaar met de 1.9 16V Twin Turbo MultiJet dieselmotor óf de 1.8 Di TurboJet Sportronic benzinemotor. De zelfontbrander combineert veel kracht (190 pk en 400 Nm) met een alleszins acceptabel verbruik van 5,7l/100 km. De benzinekrachtbron levert lever tien pk meer, met een maximumvermogen van 200 pk en is gekoppeld aan een semi-automatische zesversnellingsbak. De Delta Hard Black met de geblazen 1,8-liter benzinemotor kost € 36.245,-. Voor de diesel vraagt de importeur € 500,- extra, waarmee de prijs op € 36.745,- ligt.

 

 


  

| Disclaimer