Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nu in de showroom: nieuwe Range Rover, Range Rover Sport en Discovery 4


image/jpeg

 

De showrooms van de Nederlandse Land Rover dealers bieden vanaf heden heel wat nieuws. Met maar liefst drie nieuwe modellen is het programma van het merk grotendeels vernieuwd. Zowel de nieuwe Range Rover, Range Rover Sport als Discovery 4 zetten maatstaven qua technologie, kwaliteit en omvang van zowel on-road- als off-road-prestaties.

 

De nieuwe Land Rover-modellen onderscheiden zich niet alleen door een vernieuwd en verfijnd exterieur- en interieurdesignm, maar ook bijvoorbeeld door gebruik van nog hoogwaardigere materialen en een nog betere afwerking. Tevens zijn er twee nieuwe motoren beschikbaar. Zo maakt in de Range Rover en Range Rover Sport een nieuwe 5.0 V8 Supercharged benzinemotor met 510 pk en 625 Nm zijn entree en in de Range Rover Sport en Discovery 4 een nieuwe 3.0 TDV6 turbodiesel met 245 pk en 600 Nm. Ondanks hun grotere vermogens zijn beide motoren aanzienlijk zuiniger en schoner dan hun voorgangers.

Het vernieuwde exterieurdesign geeft de modellen een hoogwaardigere uitstraling en speelt tegelijk een rol bij het reduceren van de luchtweerstand. Aan de voorkant plaatst het gebruik van LED-verlichting voor het parkeerlicht een opvallend accent. Ook voor de achterlichten wordt LED-technologie gebruikt.


image/jpeg


Met compleet nieuwe interieurs bieden de Discovery 4 en Range Rover Sport meer raffinement en kwaliteit. Dit wordt aangevuld door hoogwaardigere materialen, een nieuw dashboard en nieuw TFT-informatiedisplay in het instrumentenpaneel. Ook het interieur van de Range Rover is een stuk geraffineerder, waarbij twee primeurs in het dashboard de aandacht trekken: een virtueel TFT-instrumentenpaneel en een touchscreen met ‘dual view’-technologie.

De nieuwe Range Rover, Range Rover Sport en Discovery 4 staan vanaf heden bij de Nederlandse Land Rover-dealers en hebben de volgende vanafprijzen: de Range Rover is er vanaf € 131.400,-, de Range Rover Sport vanaf € 86.500,- en de Discovery 4 vanaf € 69.900,-.


image/jpeg


  

| Disclaimer