Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

McLaren MP4-12C vanaf maart in Nederland


 

27-01-2011 - Sportwagenfabrikant McLaren heeft de Belgische Ginion Group aangesteld als importeur voor Nederland. Met de aanstelling krijgt de Nederlandse markt te maken met een ervaren importeur, aangezien de Ginion Group McLaren ook in België en Luxemburg vertegenwoordigt.

Na een langdurige selectieprocedure heeft McLaren de Ginion Group benoemd tot één van zijn dertien Europese partners. Het bedrijf is door zijn ervaring met premium merken een logische keuze. Als multi-brand dealer vertegenwoordigt Ginion in België de merken Maserati, Ferrari, Volvo, BMW en MINI. Tevens is de organisatie exclusief distributeur van Rolls-Royce voor België en Luxemburg.

Stéphane Sertang, voorzitter van de Ginion Group: “Het is een eer dat wij zo’n mooi merk in de Benelux mogen vertegenwoordigen. McLaren bestaat al 45 jaar en heeft een ongekende reputatie opgebouwd, eerst in de Formule 1 en Endurance-racerij, later met zijn straatauto’s. De nieuwe McLaren is heel bijzonder door de toepassing van innovatieve techniek. De MP4-12C is sneller, lichter, zuiniger en exclusiever zijn dan de modellen waar hij mee gaat concurreren.”
De Ginion Group is uit meerdere gegadigden door McLaren gekozen om het merk te vertegenwoordigen in de Benelux. De organisatie zal dat doen vanuit een nieuw onderkomen in Brussel. Christian Marti, McLaren regional director Europe: “Wij zijn erg blij met de Ginion Group voor McLaren. Om onderdeel uit te kunnen maken van de McLaren–familie is het belangrijk dat onze partners de klanten, de technische innovatie van de producten en het merk begrijpen. Ginion Group is om die redenen een logische partij om McLaren te vertegenwoordigen.”

De nieuwe McLaren MP4-12C zal eind maart op een exclusief evenement worden gepresenteerd in Nederland. De levering van de eerste klantverkochte auto’s zal rond de zomer plaatsvinden. De Nederlandse prijzen van de McLaren MP4-12C zijn overigens nog niet bekend.

  

 


  

| Disclaimer