Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe Nissan NV250 Veelzijdige, compacte bedrijfswagen


image/jpeg

Nissan presenteert de NV250. Het betreft een nieuwe, compacte en veelzijdige bedrijfswagen die standaard geleverd wordt met Nissan Intelligent Mobility technologie en een garantietermijn van vijf jaar of 160.000 km, dat uniek is in de bedrijfswagenmarkt.

Nissan levert de nieuwe NV250 met keuze uit drie motorvarianten, verschillende interieurindelingen, twee lengtevarianten en een uitgebreide reeks ombouwvarianten.
De NV250 is leverbaar als gesloten bestelwagen en personenauto (Combi). Het model is vanaf september te koop in heel Europa.

Ombouwmogelijkheden
Bijzondere kenmerken van de Nissan NV250 zijn onder andere een laadvermogen tot 800 kg, een motor die voldoet aan emissienorm Euro 6d-Temp, een laag brandstofverbruik zorgt voor gunstige kosten, Nissan Intelligent Mobility technologie zoals Hill Start Assist en Extended Grip.
Dankzij het uitgebreide aanbod van ombouwmogelijkheden, zoals betimmering in de laadruimte, toegang voor rolstoelgebruikers of ingebouwde koelunits zijn de gebruiksmogelijkheden haast onbeperkt.

image/jpeg

Paolo D’Ettore, Light Commercial Vehicles Director bij Nissan Europe: “De nieuwe Nissan NV250 is de ideale compacte bestelwagen voor ondernemingen met grote ambities. Dankzij de ruime keuze aan varianten kunnen onze klanten altijd de uitvoering kiezen die bij hen past. De NV250 maakt het bedrijven mogelijk om flexibeler te leveren én biedt ook meer mogelijkheden voor vrijetijdsgebruik.”
De bestelwagen is beschikbaar in twee lengtevarianten (L1 en L2)  Tevens is de laadruimte flexibel in te delen dankzij het verplaatsbare tussenschot. De personenwagenuitvoering Combi is alleen beschikbaar in de lengtevariant L1 en biedt plaats aan vijf personen inclusief bagageruimte.

image/jpeg

image/jpeg

image/jpeg

Vijf jaar garantie

De Nissan NV250 wordt aangedreven door een efficiënte 1,5-liter dieselmotor die ontwikkeld is met alle expertise binnen de alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi. Daarbij is er keuze uit drie vermogensvarianten met 59, 70 en 85 kW.
De nieuwe NV250 komt in het modellengamma naast de e-NV200, de vooruitstrevende emissievrije bestelwagen waarvan in Europa al meer dan 20.000 stuks verkocht zijn sinds de introductie in 2014. De elektrisch aangedreven besteller is nu bovendien opgewaardeerd met een 40 kWh batterij, waarmee de actieradius van de e-NV200 toeneemt tot 200 kilometer (WLTP).

De NV250 wordt standaard geleverd met een unieke garantietermijn van vijf jaar of 160.000 km.

image/jpeg
  

| Disclaimer