Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Officieel - Range Rover Evoque


 

02-07-2010 - Land Rover heeft tijdens het 40ste verjaardagsfeestje van Range Rover de eerste officiële foto van de compleet nieuwe Evoque gepresenteerd. Dit compacte model zal onder de Range Rover Sport worden gepositioneerd en in de zomer van 2011 komt hij op de markt.

De nieuwe Range Rover Evoque wordt de kleinste, lichtste en zuinigste Range Rover die ooit is gebouwd. Klanten hebben de keuze uit twee- of vierwielaandrijving en er wordt een CO2-emissie van minder dan 130 g/km gegarandeerd.

De Range Rover Evoque is een belangrijke stap voor een succesvolle toekomst en groei van het merk. Klanten kunnen er op vertrouwen dat het nieuwe model net zo premium, luxueus en speciaal zal zijn als de andere Range Rover-modellen. De Evoque is uiteindelijke productieversie van de in 2008 geïntroduceerde LRX Concept en hij wordt op de markt gebracht als echte wereldauto, die in meer dan 160 landen zal worden verkocht. Bovendien worden in de meervoudig bekroonde fabriek in Halewood 1.000 nieuwe arbeidsplaatsen gecreëerd.

De Range Rover Evoque beleeft op 30 september tijdens de autosalon van Parijs zijn publieksdebuut. Rond de zomer van 2011 kunnen we hem in ons land verwachten.

 

 


  

| Disclaimer