Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe Renault M?gane CC in volle glorie


image/jpeg

 

05-02-2010 - Begin januari publiceerde Renault al een mysterieuze foto van de nieuwe generatie Mégane CC die in Genève zijn werelddebuut maakt. Nu zijn de officiële beelden en specificaties naar buiten gebracht, zodat we alvast weten wat we kunnen verwachten als deze nieuwe CC vanaf de lente bij de dealers staat.

 

Renault heeft van de nieuwe Mégane CC wederom een elegante cabriolet weten te fabriceren. Op de eerste plaats valt op dat het elektrisch inklapbare dak, volledig van glas is. Ook met gesloten dak biedt de nieuwe Mégane CC dus dezelfde hoeveelheid lichtinval als met het dak geopend. Binnen 21 seconden transformeert de CC van gestalte en een eveneens glazen windvanger garandeert een comfortabele, geruisloze rit voor alle passagiers. Verder deelt de CC veel overeenkomsten met de overige varianten binnen de Mégane-familie, zoals het interieur en de onderhuidse techniek.

Voor de aandrijving heeft Renault een aantal inmiddels bekende motoren gereserveerd, zoals de nieuwe, 110 pk sterke 1,6-liter benzinemotor, de TCe 130 en een 2,0-literblok die 140 pk levert. Op dieselgebied is er keus uit een 110, 130 of 160 pk sterke dCi-motor. Alle motoren worden standaard gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak, terwijl de 140 pk sterke benzinemotor kan worden besteld met een automaat en de dCi 110 met een nieuwe zestraps automaat met dubbele koppeling.

Qua timing ziet het er voor de nieuwe Renault Mégane CC goed uit, aangezien de marktintroductie komende lente al van start gaat.


image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer