Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe uitvoering Subaru Forester: Spring Edition


image/jpeg


Na de succesvolle Forester Winter Edition, introduceert Subaru de Spring Edition, een uitvoering die klaar is om de natuur op te zoeken. Het model is uitgerust met een afneembare trekhaak, beschermende carrosseriedelen en het interieur is voorzien van een uitgebreide en oerdegelijke mattenset. De Spring Edition is per direct leverbaar voor 46.995 euro.

 

Iedereen die Subaru kent, weet dat de modellen van de Japanse fabrikant veilig, solide en leuk zijn om te rijden. Om nog een extra tandje plezier en robuustheid toe te voegen aan het gamma, komt het merk met de Spring Edition. Een uitvoering die goed oogt en zijn mannetje staat als zijn eigenaar erop uit trekt. Eventueel zelfs met caravan, want de Spring Edition is standaard voorzien van een afneembare trekhaak. Daarnaast heeft hij extra bescherming van voor- en achterbumper en ook de dorpels kunnen tegen een stootje dankzij extra bescherming. Om het fraaie interieur netjes te houden, beschermen rubberen matten het tapijt. Zelfs de kofferruimte heeft zo’n praktische mat. De Spring Edition is dus niet alleen klaar voor de lente, maar eigenlijk voorbereid op alles dat onderweg opduikt.


Automatische transmissie en vierwielaandrijving
De Spring Edition is alleen leverbaar in combinatie met het Premium-uitrustingsniveau. Permanente vierwielaandrijving, CVT-automaat en het EyeSight-veiligheidssysteem - het door onafhankelijke testinstanties geprezen veiligheidssysteem - zijn dus standaard. Dat, in combinatie met 2.000 kg trekgewicht, het variabel in te richten interieur en X-mode, maken de Forester Spring Edition misschien wel de veiligste en de veelzijdigste auto in zijn klasse.


Investering
De koper geniet met de Spring Edition niet alleen van een goed beschermde auto, hij profiteert ook van een aantrekkelijk prijsvoordeel. Normaalgesproken zouden alle extra’s een investering van 2.263 euro verlangen, de Spring Edition is met een prijs van 46.995 euro, slechts  500 euro duurder dan de Forester Premium waarvan hij is afgeleid. De Subaru-dealer heeft de Spring Edition nu in de showroom staan. Let op: op is op, dus haast is geboden voor wie maximaal wil profiteren.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer