Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Audi begint 2010 met nieuwe uitvoeringen


image/jpeg

 

17-01-2010 - Audi start het jaar 2010 met een aantal aantrekkelijke nieuwe uitvoeringen voor de A3. Voor zowel de Hatchback als de Sportback en de Cabriolet gaat het om bijzonder complete uitvoeringen, waarvan het bij enkele zelfs gaat om gelimiteerde aantallen.

 

Allereerst is er de Audi A3 1.6 TDI Business Edition. Deze uitvoering is standaard voorzien van een volautomatische airconditioning en metallic- of pareleffektlak. Daarbij is de 105 pk sterke 1.6 TDI dusdanig zuinig en schoon, dat hij in de 20%-bijtellingscategorie voor de zakelijke rijder valt. De A3 1.6 TDI Business Edition met handgeschakelde vijfbak of S tronic-automaat is leverbaar vanaf € 26.620,-.

A3 Style en A3 Sportback Style
Nieuw zijn ook de Audi A3 Style en A3 Sportback Style. Deze uitvoeringen zijn gebaseerd op de Audi A3 1.6 Attraction, maar bieden daarnaast zonder meerprijs nog metallic lak, een volautomatische airconditioning, een Audi Concert-radio, 16-inch lichtmetalen velgen en een iPod-aansluiting. De Audi A3 Style is al leverbaar vanaf € 23.990,- en de A3 Sportback Style staat in de prijslijst vanaf € 24.990,-. Let wel op dat het aantal beschikbare auto’s in deze uitvoeringen zijn gelimiteerd.

Audi A3 Cabriolet Pro Line Business
Het weer roept op dit moment niet direct cabrio-gevoelens op. De Audi A3 Cabriolet Pro Line Business maakt het nu toch heel aantrekkelijk om aan een cabriolet te denken. De uitvoering is gebaseerd op een Audi A3 Ambition en is daarnaast voorzien van volautomatische airconditioning, metallic- of pareleffectlak, een middenarmsteun vóór en een hoogwaardig Audi-radio-/dvd-navigatiesysteem. Dit alles voor een prijs van € 2.500,-, waarmee de Audi A3 Cabriolet 1.6 Pro Line Business leverbaar is vanaf € 33.200,-.

Audi A3 Cabriolet S edition
Voor wie het wat sportiever wil, is er de Audi A3 Cabriolet S edition, die is gebaseerd op de Audi A3 Cabriolet Ambition Pro Line Business. De S edition beschikt naast volautomatische airconditioning, metallic- of pareleffectlak, een middenarmsteun vóór en een Audi radio/dvd-navigatiesysteem, tevens over het S line sportpakket, een multifunctioneel met leder bekleed sportstuurwiel dat van onderen is afgevlakt en Xenon plus-verlichting. De meerprijs voor dit alles bedraagt € 4.145,-, waardoor de Audi A3 Cabriolet S edition leverbaar is vanaf € 37.195,-.


image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer