Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Onthuld - Nieuwe Volvo S60


 image/jpeg

 

16-11-2009 - De nieuwe Volvo S60 is klaar: sportiever, dynamischer en veiliger dan alle voorgaande Volvo's. Met deze nieuwe sedan bindt Volvo zelfverzekerd de strijd aan in het zakensegment.

De nieuwe Volvo S60 wordt een echte rijdersauto, dat is in één oogopslag duidelijk. De S60 rijdt dynamischer dan welke Volvo dan ook en is tegelijkertijd voorzien van revolutionaire veiligheidstechniek. Oftewel: looks en handling op het hoogste niveau, met de Zweedse uitstraling en veiligheid van een Volvo. Volvo's nieuwe zakensedan is standaard voorzien van City Safety, het automatische remsysteem dat we kennen uit de Volvo XC60. De nieuwe S60 kan bovendien worden voorzien van Pedestrain Detection, een baanbrekende vinding van Volvo die voetgangers detecteert, de bestuurder waarschuwt en zonodig de auto met volle kracht afremt als de bestuurder niet reageert.

De S60 zal tevens worden voorzien van een nieuwe generatie zuinige dieselmotoren en een aantal zeer schone direct ingespoten turbobenzinemotoren. Tevens is er een extra zuinige DRIVe versie gepland. Ook op dit front is de S60 dus volledig toegerust voor de strijd met de gevestigde orde. De nieuwe Volvo S60 zal voor het eerst aan het grote publiek worden getoond tijdens de Autosalon van Genève in maart 2010. De productie start volgend jaar zomer in Volvo's fabriek in Gent. De auto staat kort daarop in de Nederlandse showrooms.

Ad van Batenburg, algemeen directeur van Volvo Cars Nederland: "Automobilisten in dit segment zoeken een auto met uiterlijke aantrekkingskracht, sportief design en dynamische rijeigenschappen. De S60 biedt het allemaal. En het is ook nog eens een Volvo. Zeker in Nederland is dat laatste een enorme pré. Volvo heeft met de nieuwe S60 een zeer sterke troef in handen om het marktaandeel in dit segment uit te bouwen."


image/jpeg


  

| Disclaimer