Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nissan 370Z Coup? GT Edition vanaf 63.145 euro


 

13-06-2011 - Nissan heeft de 370Z onder handen genomen en voornamelijk het onderstel verbeterd. Tevens is er in de vorm van een 370Z GT Edition een nieuwe, speciale versie op de markt gebracht.

De vernieuwde Nissan 370Z is voortaan uitgerust met veren en schokdempers van hogere kwaliteit om het weggedrag verder te verbeteren. Een controlesysteem voor de bandenspanning tilt het veiligheidsniveau naar een hoger plan en om dezelfde reden zijn de versies met automatische transmissie tegenwoordig voorzien van Snow Mode – een winterstand die de eerste versnelling overslaat. Een andere opvallende wijziging in het gamma van de 370Z is de toevoeging van de GT Edition.

Speciale versie 
De Nissan 370Z GT Edition is een subtiele knipoog naar de raceactiviteiten van Nissan. De coupé wordt immers overal ter wereld ingezet als raceauto. De 328 pk sterke 3,7-liter V6 in het vooronder van de GT Edition is ongewijzigd. En dat is ook logisch, aangezien deze krachtbron sowieso al uitermate sportief presteert en tevens een geweldig geluid produceert. De optionele, geavanceerde automaat levert een substantiële bijdrage aan het sportieve rijgedrag, aangezien deze transmissie is voorzien van synchronisatie-ringen voor het terugschakelen. 

63.145 euro
De GT Edition is leverbaar in drie speciale kleuren (Pearl White, Kuro Black of Black Rose), hij rolt op unieke 19-inch wielen en we zien een grijze striping over de flanken die fraai contrasteert met de leverbare kleuren. Tevens behoren zwarte lederen bekleding en een navigatiesysteem inclusief achteruitrijcamera tot de standaarduitrusting van de GT Edition. Deze uitvoering wordt vooralsnog alleen geleverd als Coupé en de vanafprijs bedraagt 63.145 euro. Een automatische transmissie staat voor 2.050 euro op de optielijst.

 


  

| Disclaimer