Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nissan Juke heeft voorlopige prijs


 

18-06-2010 - Nissan heeft de richtprijs van de Juke vastgesteld op € 18.900,-. De importeur heeft nog geen definitieve prijs omdat de auto nog gehomologeerd moet worden.

 

Homologatie van de Juke voor Nederland laat nog even op zich wachten, en dus is ook niet bekend welke invloed de CO2-uitstoot op de hoogte van de BPM-heffing – en dus de consumentenprijs – heeft.

Compacte motoren
Wat wel bekend is, is het motorengamma. Er komen twee 1,6-liter benzinemotoren beschikbaar, waarvan de lichtste de bestaande 1,6-liter met 117 pk is. De topversie heeft ook een 1.600 cc metende krachtbron, maar Nissan heeft deze voorzien van directe inspuiting en een turbo, wat een maximumvermogen van190 pk oplevert. Deze uitvoering komt er als voorwiel- en als vierwielaangedreven variant. Dieselaars hebben de bekende 1.5 dCI (110 pk) tot hun beschikking.

 

Drie uitvoeringen
Kopers kunnen kiezen uit drie uitvoeringen: Visia, Acenta en Tekna. De basisuitvoering Visia beschikt onder andere over ABS/EBS, airconditioning, acht airbags, elekrische ramen en een radio/cd-speler. Daarna volgt de Acenta, de Tekna is de meest luxe uitvoering. Geïnteresseerden kunnen via www.nissan.nl per direct een pre-order plaatsen.

 

 

 


  

| Disclaimer