Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Opel Agila EcoFLEX nu met 14% bijtelling


 

26-05-2010 - Liefhebbers van groen, zuinig én compact autorijden worden op hun wenken bediend. Opel presenteert namelijk de Agila EcoFLEX met af-fabriek LPG-systeem. Deze milieubewuste Opel heeft niet alleen een A-label, maar valt tevens in de 14%-bijtellingscategorie.

 

Geïnteresseerden dienen er wel snel bij te zijn, want deze groenere versie van de compacte Opel is vooralsnog slechts in een beperkte oplage beschikbaar. Rijden op LGP heeft verschillende voordelen. Zo liggen de brandstofkosten gemiddeld veertig procent lager en in vergelijking met benzine en diesel is de impact op het milieu veel kleiner. Een auto op LPG stoot gemiddeld tot dertien procent minder CO2 uit dan een benzinevariant. In het geval van de Agila EcoFLEX met af fabriek LPG-systeem bedraagt de CO2-uitstoot slechts 108 g/km. Dit betekent dat zowel de BPM als de wegenbelasting komt te vervallen. Voor deze zuinige Opel, die ook nog eens standaard is voorzien van ESP, betalen klanten € 11.995,-. De Agila EcoFLEX is gebaseerd op de Agila Edition 1.0. Ten opzichte van deze benzinevariant heeft de LPG-variant een meerprijs van slechts € 200,-.


Fabrieksgarantie behouden
Omdat de Agila EcoFLEX is voorzien van een af fabriek LPG-systeem in plaats van een achteraf ingebouwde installatie, blijft de fabrieksgarantie van twee jaar behouden. Bovendien is het personeel van erkende Opel-dealers speciaal opgeleid om Opels met een af fabriek LPG-systeem te kunnen onderhouden. De onderhoudsintervallen en onderhoudskosten zijn verder gelijk aan die van de gewone benzinemodellen. Verder is de Agila EcoFLEX leverbaar in de kleuren kleuren Cosmic Black, Blaze Red, Meteorite Grey, Cornflower Blue, Moroccan Blue, Steel Silver, Galaxy White en Sugar White.  

| Disclaimer