Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Opel introduceert de Corsa Color Edition


image/jpeg

 

24-12-2009 - Opel introduceert een sportieve, groenere Corsa met een kleurrijk uiterlijk. De Opel Corsa Color Edition is rijk uitgerust en zal de Corsa White Edition vervangen. De Corsa Color Edition is uitsluitend als driedeurs verkrijgbaar en biedt keus uit diverse aantrekkelijke kleuren.

 

De Corsa Color Edition is verkrijgbaar in vier carrosseriekleuren: Black Sapphire, Casablanca White, Sunny Melon en Magma Red. Ook kan de klant ervoor kiezen alleen het dak in de kleur Black Sapphire uit te laten voeren en dit te combineren met de carrosseriekleur Casablanca White, Sunny Melon of Magma Red. De standaarduitrusting van de Opel Corsa Color Edition omvat onder meer airconditioning, een radio/cd/mp3-speler met bediening vanaf het stuurwiel, sportstoelen voorin, een multifunctioneel en met leder bekleed stuurwiel en een veiligheidspakket. Verder onderscheidt de Corsa Color Edition zich door zijn donkergetinte achterste zijruiten en achterruit, een zwarte grille, donkere achterlicht- en koplampbehuizing, een chromen uitlaatsierstuk, mistlampen voor, aluminium pedalen en lichtmetalen 16-inch velgen.

Meer vermogen en toch minder CO2-uitstoot
De Corsa Color Edition is een goed voorbeeld van hoe Opel er in slaagt steeds milieubewustere auto’s te fabriceren zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties en het rijplezier. De nieuwe, handgeschakelde 1,4-liter benzinemotor met een vermogen van 100 pk en een CO2-uitstoot van 129 g/km vervangt zijn 90 pk sterke voorganger (die nog een CO2-uitstoot van 139 g/km kende). Meer vermogen dus, maar minder uitstoot. En daarvoor wordt de Opel Corsa Color Edition beloond met een groen milieulabel B. Door zijn lage bijtelling van 20% wordt ook de zakelijk rijder op zijn wenken bediend.

De Corsa Color Edition, die desgewenst leverbaar is met een automatische transmissie, is er vanaf € 15.495,-. Vanwege de uitbreiding van het Opel Corsa-gamma met de sportieve Color Edition zijn de Corsa-uitvoeringen Sport en GSi niet meer leverbaar.


  

| Disclaimer