Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Opel Corsa laat nieuwe snoet zien


 

24-11-2010 - De vernieuwde Opel Corsa heeft een nieuw in- en exterieur gekregen en loopt nu weer helemaal in de pas met de rest van de Opel-modellen.

 

Afgelopen jaar profiteerde de Corsa al van onderhuidse aanpassingen en nu zijn de buiten- en binnenkant aan de beurt. Zo bevinden zich aan de voorzijde nieuwe koplampen, een hertekende grille en opnieuw vormgegeven mistlampen. Ook het Opel-logo moest eraan geloven en heeft nu een ander design. Dit alles is gedaan om de Corsa nog meer bij de rest van de Opel-familie te laten horen. Verder is het lakkleurenpalet uitgebreid met Guacamole- wit, Grasshopper-groen en Henna-rood. Voor een sportieve look bestaat er nog de Color Edition, die voorziet in een zwart dak, felle exterieurkleuren en tal van extra’s. Voor deze uitvoering zijn ook hoogglans zwart gelakte 17-inch lichtmetalen wielen beschikbaar.

Touchscreen
Vanbinnen zijn ook de nodige aanpassingen gedaan. Er zijn nieuwe interieurstoffen toegepast en de kwaliteit en afwerking zijn verbeterd. Nieuw is ook het Steel Blue- of Tobasco Orange-interieur in het geval van de Edition-uitvoering. Wie van wit houdt, kan accenten op de middenconsole in deze kleur uitvoeren. Verder behoort een Touch & Connect navigatiesysteem tot de mogelijkheden. De bediening geschiedt via een 5-inch touchscreen en de weergave van de route kan in zowel 2- als 3D. Verder biedt het systeem bluetoothvoorbereiding en aansluitmogelijkheden voor een iPod en usb(-stick). De vernieuwde Corsa staat begin 2011 in de showroom voor een nog onbekende vanafprijs.

 

 


  

| Disclaimer