Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Kia introduceert gelimiteerde Picanto Sport als eCollectionbyKia


image/jpeg

 

Kia introduceert een exclusieve, gelimiteerde versie van zijn succesvolste compacte model: de Picanto SportbyKia. Deze limited edition is niet alleen uniek vanwege zijn bijzonder sportieve uitrusting, scherpe prijsstelling en speciale combinatie van accessoires; het is bovendien het eerste model binnen de eCollectionbyKia – een exclusieve reeks Kia-modellen die uitsluitend via internet aangeboden wordt en die ook online te reserveren is.

 

De Picanto SportbyKia is een scherp geprijsde, gelimiteerde versie van de reguliere Picanto en is uitgerust met een unieke combinatie van speciale sportieve accessoires. Bovendien is de Picanto SportbyKia te reserveren via Kia’s virtuele showroom op www.kia.nl. De Picanto Sport is gebaseerd op de luxueuze Picanto X-ecutive, maar beschikt daarnaast over een groot aantal optische elementen die het sportieve karakter van de Picanto verder onderstrepen, zoals een sportieve voor- en achterbumper (met diffuser), sideskirts, zwarte koplampunits, 15-inch lichtmetalen velgen, zwarte raamstijlen, een achterspoiler en een zwart dak. In het interieur wordt de sportieve uitstraling van het exterieur voortgezet met een speciaal instrumentencluster, aluminium sportpedalen en open hoofdsteunen.

 

Gelimiteerde oplage van 35 stuks

Sterk punt van de Picanto SportbyKia is niet alleen zijn uitrusting, maar ook zijn speciale prijs van € 11.595,-. Geïnteresseerden is dus geboden om zich snel naar Kia’s virtuele showroom te begeven, want de Picanto Sport is slechts leverbaar in een gelimiteerde oplage van 35 stuks. Om te benadrukken dat iedere Picanto SportbyKia echt uniek is, krijgt ieder model uit deze serie een badge op het kofferdeksel met daarop een afzonderlijk nummer. De Picanto SportbyKia is het eerste model uit de eCollectionbyKia, een unieke reeks modellen die via de online Kia-showroom te reserveren en te bewonderen is. Op een speciaal onderdeel van de website kunnen klanten hun eCollection model uitzoeken, eventueel zaken als de motorisering bepalen en de kleur kiezen. Ook kunnen zij direct zien of hun gewenste model nog leverbaar is en door welke geselecteerde Kia-dealer(s) deze geleverd kan worden. Een groot voordeel is dat consumenten 24 uur per dag 7 dagen per week kunnen checken of een bepaald model nog op voorraad is. Ook kunnen zij direct online een proefrit aanvragen of een auto reserveren.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer