Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuw - Porsche Boxter Spyder


image/jpeg

 

6-11-2009 - Porsche laat de legendarische Porsche 550 Spyder herleven, door het gamma uit te breiden met de nieuwe Boxter Spyder.

De nieuwe Porsche Boxter Spyder wordt hét topmodel binnen de Boxter-range. Ten opzichte van de overige Boxter-modellen onderscheidt de Spyder zich op de eerste plaats door het feit dat hij puur is ontworpen om open te rijden. De soft-top is dan ook voornamelijk geschikt voor noodsituaties. Het silhouet van de Boxter Spyder heeft iets weg van de Carrera GT en met een gewicht van 1.275 kg is hij bovendien het lichtste model binnen het complete Porsche-gamma.

Onderhuids vinden we dezelfde 3,4-liter zescilinder boxermotor als in de Boxter S, echter produceert het blok in de Boxter Spyder 10 pk meer. Met 320 pk en een dermate laag gewicht staat de Boxter Spyder dan ook garant voor spectaculaire prestaties. Een acceleratie van 0-100 km/h vergt slechts 4,8 seconden en de topsnelheid ligt op 267 km/h. Maar daar blijft het niet bij, want ten opzichte van de Boxter S is de Spyder tevens voorzien van een lager zwaartepunt en een compleet nieuw sportonderstel. Zaken als een PDK-transmissie met dubbele koppeling en een ‘Sports Chrono Package’ zijn optioneel, die de rijkwaliteiten en het rijplezier van de Porsche Boxter Spyder een flinke impuls geven. Met deze Boxter Spyder heeft Porsche een pure rijdersauto ontwikkeld.

De nieuwe Porsche Boxter Spyder maakt tijdens de Los Angeles Motor Show in december zijn werelddebuut. In februari 2010 start de wereldwijde marktintroductie. Wat de nieuwe Boxter Spyder in Nederland gaat kosten is nog niet bekend.

image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer