Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Porsche zet traditie voort met 2010-kalender


 image/jpeg

19-10-2009 - Het is een goede traditie dat Porsche elk jaar een fraaie serie kalenders op de markt brengt. Deze kalenders zijn net als de auto’s van het merk echte collectors items. Voor 2010 zijn drie ‘smaken’ beschikbaar: de officiële 2010-kalender met als motto ‘driver’s perspective’, de gelimiteerd beschikbare ‘style calender’ en de historische kalender. Al deze kalenders zijn verkrijgbaar via de officiële Porsche Centra van Nederland.

 

De officiële Porsche 2010-kalender heeft het perspectief van de rijder als uitgangspunt. De foto’s tonen dan ook Porsche-modellen op de manier waarop ze gezien worden door hun berijders – de nadruk ligt daarbij op de nieuwe Panamera. De officiële Porsche 2010-kalender is uitgevoerd in het formaat 59 x 55,5 cm. Zoals gebruikelijk wordt hij geleverd met een verzamelaarmunt, waarop het motto en het jaartal vermeld staan. De prijs bedraagt € 37,20.

Stijl
De ‘style calender’ is wederom ontworpen door de Porsche-designers van het ontwikkelingscentrum in Weissach. De 2010-editie is een ode aan buitengewone sportieve prestaties en individuele exclusiviteit. De titel van deze kalender is ‘designed 4 ambition’. De Panamera en het getal ‘4’ spelen daarbij een hoofdrol. Deze kalender laat met prachtige foto’s zien hoe functionaliteit, prestaties, exclusiviteit en stijl samensmelten in het design van de Panamera. De 70 x 50 cm grote ‘style calender’ wordt geleverd inclusief een cd-rom met daarop een korte film en een screensaver. Wereldwijd zijn 4.000 style calenders beschikbaar. De prijs bedraagt € 58,10.

Een unieke historie
Het motto van de historische kalender van Porsche is voor 2010 is ‘one of a kind’. Hij laat dan ook tot nu toe verborgen gebleven sportwagens zien. Deze hebben met elkaar gemeen dat ze in een oplage van één zijn gemaakt. Sommige van deze auto’s zijn producten van hun tijd, andere zijn modellen waarin alle beschikbare hightech van dat moment is verwerkt. De historische kalender met spiraalbinding heeft een formaat van 30 x 42 cm. De insteekhoes (60 x 42 cm) die wordt meegeleverd, maakt het mogelijk om twee foto’s tegelijkertijd te bekijken. De prijs voor de historische 2010-kalender van Porsche bedraagt € 37,20.

Handige agenda
Naast de drie kalenders biedt Porsche ook een handige agenda aan. Deze draagt de titel ‘The Porsche idea in the Porsche Museum’. De fraai afgewerkte agenda met spiraalbinding op A5-formaat is dan ook rijkelijk geïllustreerd met foto’s uit het Porsche Museum. De prijs bedraagt € 40,30. Evenals de kalenders, is de Porsche-agenda verkrijgbaar via de officiële Porsche Centra van Nederland.

image/jpeg


  

| Disclaimer