Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe BMW 5 Serie Touring leverbaar vanaf ? 52.950,-


image/jpeg

 

01-04-2010 - De prijzen van de nieuwe BMW 5 Serie Touring beginnen bij € 52.950,-. Voor dit bedrag levert BMW de uiterst efficiënte BMW 520d die het laagste verbruik in zijn klasse laat noteren met een gemiddeld verbruik van 5,2 l/100 km en een energielabel A. De vierde generatie BMW 5 Serie Touring verenigt het beste van een zakenauto, een reisauto en een vrijetijdsauto en staat vanaf september bij de dealer.

 

De nieuwe BMW 5 Serie Touring beschikt over een flinke dosis functionaliteit. Uniek in zijn segment is de neerklapbare achterbank in de verhouding 40:20:40. De leuning is bovendien zevenvoudig verstelbaar. Op die manier kan er te allen tijde een goede balans gevonden worden tussen bagageruimte en comfort voor de passagiers op de achterbank. De inhoud van de bagageruimte bedraagt standaard 560 liter. Dit kan eenvoudig worden uitgebreid naar een indrukwekkende 1.670 liter. Het design van de stationwagen volgt de elegante lijnen van de BMW 5 Serie Sedan die een week na zijn marktintroductie alle verwachtingen overtreft met 650 verkochte exemplaren.

 

Gunstig geprijsd

Elke BMW 5 Serie Touring is standaard voorzien van luchtvering met niveauregeling op de achteras, automatische airconditioning, een regen- en lichtsensor, cruise control en zes airbags. De meeruitrusting ten opzichte van het huidige model omvat onder meer 17-inch lichtmetalen wielen, iDrive met radio/cd Professional, een interactieve en geïntegreerde handleiding en een automatisch bediende bagageafdekking. Opties met een totale waarde van bijna € 1.530,-, waarmee de nieuwe BMW 5 Serie Touring scherper geprijsd is dan een vergelijkbaar uitgerust huidig model.

 

BMW EfficientDynamics

Efficient Dynamics maatregelen als Brake Energy Regeneration, actieve aërodynamica en een schakelindicator zijn eveneens standaard aanwezig. De BMW 520d beschikt bovendien over een start/stop-systeem, waarmee het verbruik verder gereduceerd kan worden in stadsverkeer. Alle nieuwe BMW 5 Serie Touring-modellen dragen een groen energielabel. Naar wens zijn alle krachtbronnen leverbaar met de compacte en efficiënte achttrapsautomaat uit de BMW 7 Serie. Verder is de BMW 530d Touring optioneel van BluePerformance-technologie te voorzien, zodat de nieuwe zes-in-lijn dieselmotor nu al voldoet aan de Euro 6-emissienorm van 2014. De optie BMW ConnectedDrive maakt de Touring bovendien extra geschikt als zakenauto. Dit optioneel leverbare netwerk voegt een nieuwe dimensie toe aan de term ‘business Touring’ met onder andere internettoegang, smartphone integratie en directe contactmogelijkheden van de auto met de werkplaats van de dealer.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer