Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe Volvo S60 vanaf ? 34.995,-


image/jpeg

 

14-03-2010 - De prijzen van de nieuwe Volvo S60 zijn bekend. De prijslijst start bij

€ 34.995,- voor de T3-versie met een 150 pk sterke 1,6-liter turbo benzinemotor. De lijst met dieselmotoren begint bij de S60 DRIVe voor € 35.395,-.

 

De Volvo S60 is standaard voorzien van een ongekend groot aantal veiligheidsvoorzieningen, inclusief het unieke City Safety systeem dat we kennen van de Volvo XC60, een speed limiter, Volvo’s Whiplash Protection System en Trailer Stability Assist. Daarnaast hebben alle uitvoeringen elektronisch geregelde airconditioning, Driver Control Interface met 5-inch kleurenscherm en een uitgebreide audioinstallatie. Volvo verwacht met name veel van de 2,0-liter vijfcilinder dieselmotor in de D3. Deze compleet nieuwe motor is behoorlijk krachtig (163 pk, 400 Nm), maar ook erg zuinig. Bovendien is deze variant met een vanafprijs van € 38.395,- scherp geprijsd.

Intro Edition
Tot half november is er een Intro Edition leverbaar op de 2.0T, T6, D3 en D5 motoren. Deze uitvoering is voorzien van onder meer 17-inch wielen, een RTI navigatie met 7-inch kleurenscherm, een high performance audiosysteem, een regensensor, cruise control en T-Tec bekleding.

Veiligheid
Verder is er de Driver Support Line, die Volvo aanbiedt voor € 2.650,-. Wanneer men deze optie besteld, wordt de nieuwe S60 voorzien van alle hightech snufjes op het gebied van veiligheid die Volvo in huis heeft. Het pakket bestaat uit het dodehoek informatiesysteem BLIS, botswaarschuwing, adaptieve cruise control, Distance Alert, Driver Alert, Lane Departure Warning en - indien de auto is voorzien van een automaat - Queue Assist. Dit laatste systeem laat de auto in fileverkeer van 0-200 km/h volautomatisch optrekken en afremmen tot stilstand. De Driver Support Line omvat tevens Volvo’s Pedestrian Detection met Full Auto Brake. Dit systeem maakt gebruik van een radar en een camera en kan tot snelheden van 35 km/h aanrijdingen met voetgangers vermijden.

De nieuwe Volvo S60 staat medio augustus bij de Volvo-dealers en is dan direct leverbaar.


image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer