Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Skoda Fabia nu tijdelijk vanaf ? 8.995,-


image/jpeg

 

16-11-2009 – Naast twee aantrekkelijk geprijsde Fabia actiemodellen valt vooral de nieuwe, tijdelijke vanafprijs van de Fabia op. De Fabia Drive kost, zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot en met 31 december 2009, € 8.995,-. Een zeer scherpe prijs voor de complete, ruime en sportieve Fabia.

 

De Fabia Drive stelt de vanafprijs van dit populaire model met liefst € 1.000,- naar beneden bij. Ten opzichte van het tot nu bekende instapmodel, de Go, biedt de Drive dezelfde uitrusting, maar bestaat de mogelijkheid om halfautomatische airconditioning (€ 990,-) mee te bestellen. Een optie die op de Go niet leverbaar is. De Fabia Go is alleen leverbaar als vijfdeurs Hatchback, aangedreven door de 1,2-liter benzinemotor (60 pk) met handgeschakelde vijfbak.

Tour
Naast deze ‘kaskraker’ staan nog twee interessante Fabia’s in de spotlight, de Tour en de Tour Pro. De Fabia Tour krijgt de riante uitrusting van de Ambition mee, aangevuld met comfortverhogende zaken zoals Climatronic airco, een verstelbare middenarmsteun voorin, Sunset (extra donker getinte ramen achterin), elektrisch bedienbare ramen achter en het Mio Moov navigatiesysteem. Opties die, bij elkaar opgeteld, een waarde vertegenwoordigen van € 1.295,- . Tijdelijk betaalt u daar slechts € 295,- voor, een voordeel dus van € 1.000,-. De Fabia Tour is er al vanaf € 12.780,- als Hatchback 1.2 met 70 pk. De Fabia Tour Combi is er vanaf € 14.170,-. In totaal is er keuze uit drie benzinemotoren en twee diesels. Ook een zestraps Tiptronic-automaat is op beide carrosserievarianten leverbaar, in combinatie met de 105 pk sterke 1.6 benzinemotor.

Tour Pro
Naast het Tour-pakket beschikt deze versie bovendien over sportieve lichtmetalen velgen en een wit dak, aangevuld met een tijdelijke extra korting van € 1.050,-, hierdoor is het totale klantvoordeel maar liefst € 2.991,- . De Fabia Tour Pro is er alleen als Hatchback 1.4 (85 pk) en staat voor een prijs van € 14.570,- in de boeken. Zowel voor de Fabia Tour, de Tour Pro als voor de Fabia Drive geldt dat het kenteken moet worden aangevraagd vóór 1 januari 2010 en dat op ook echt op is.


image/jpeg


  

| Disclaimer