Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prijs Skoda Superb Greenline omlaag


image/jpeg

 

15-02-2010 - Wie een nieuwe Skoda Superb Greenline wil aanschaffen, hoeft vanaf heden minder diep in de buidel te tasten. Vanaf heden kost de Greenline-uitvoering van Skoda’s grootste namelijk € 28.950,-, een prijsdaling van € 1.550,-.


De prijsverlaging van de Skoda Superb Greenline is goed nieuws voor iedereen die een buitengewoon riant interieur wil combineren met een gunstig brandstofverbruik. Om een lager verbruik te realiseren, werd de aerodynamica verbeterd, door onder meer de carrosserie iets te verlagen en de luchtstroming te optimaliseren. Ook werd het motormanagement aangepast, hij staat op speciale banden met een lagere rolweerstand en hij beschikt over langere overbrengingsverhoudingen. De 105 pk sterke 1.9 TDI verbruikt daarmee slechts 5,1 l/100 km met een CO2-uitstoot van 129 g/km (-7 gram). Er hangt dan ook een energielabel B aan deze Greenline.

Met een vanafprijs van € 28.950,- is de Greenline-versie is nu nog aantrekkelijker geprijsd en ook nog eens bijzonder royaal uitgerust. Zeker als het gaat om de Superb Greenline Businessline. Op het eerste gezicht trekken hier de fraaie 16-inch lichtmetalen wielen van het type ‘Spectrum’ de aandacht. Mistlampen met cornerfunctie zijn ook standaard, evenals het handige Park Distance Control. Het Amundsen navigatiesysteem heeft bovendien een full colour touchscreen voor eenvoudige bediening dat nauwelijks uitleg nodig heeft. De meerprijs van de extra complete Greenline Businessline is slechts € 450,-.


image/jpeg


  

| Disclaimer