Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prijs Toyota Auris Hybrid bekend


image/jpeg

 

08-03-2010 - Toyota heeft de prijs van de Auris Hybrid bekend gemaakt. Hij is leverbaar vanaf € 22.990,- en hij is per direct te bestellen. Vanaf de zomer staat hij in de showroom.

 

De techniek van de Toyota Auris Hybrid is zeer vergelijkbaar met die van de Toyota Prius. Ook de fiscale voordelen zijn hetzelfde, waardoor deze aanvulling op het hybride-aanbod een grote aanwinst is. De Auris Hybrid verbruikt gemiddeld slechts 3,8 l/100 km met een CO2-uitstoot van 89 g/km. De exclusief voor Europa ontwikkelde Full Hybrid Toyota Auris is de eerste in de reeks volumemodellen die met de geavanceerde Full Hybrid-aandrijflijn wordt uitgerust. De Auris Hybrid is leverbaar in drie uitvoeringen: Aspiration (€ 22.990,-), Dynamic (€ 24.900,-) en Executive (€ 26.900,-). Standaard is de Auris Hybrid voorzien van onder meer climate control, cruise control, vijf deuren en zeven airbags.

De aandrijflijn van de Auris Hybrid levert een systeemvermogen van 136 pk. Dat vermogen wordt gegenereerd door de 99 pk sterke 1,8-liter VVT-i en een elektromotor van 60 kW (82 pk). Deze Auris Hybrid, die onder de Prius komt, is de schoonste auto in het C-segment en krijgt dezelfde fiscale voordelen als de Prius. Dit betekent geen motorrijtuigenbelasting, geen BPM, een aantrekkelijk brandstofverbruik en lage onderhoudskosten. En wie de Auris Hybrid zakelijk rijdt, heeft een bijtelling van slechts 14%. De nieuwe Toyota Auris Hybrid, die een leaseprijs krijgt van € 375,- per maand (48 mnd / 20.000 km), is per direct bestelbaar en staat vanaf deze zomer bij de Toyota-dealer.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer