Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Audi R8 Spyder geprijsd


image/jpeg

 

9-12-2009 - Vanaf januari kan de nieuwe Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro worden besteld voor een prijs vanaf € 221.900,-. De spectaculaire Spyder valt op door zijn elegante lijnvoering, vooruitstrevende techniek en uiteraard zijn 525 pk sterke V10.

 

De nieuwe Audi R8 Spyder wordt grotendeels met de hand gebouwd bij quattro GmbH. Hij dankt zijn exclusiviteit echter ook aan de progressieve techniek. Dat begint al bij zijn unieke kenmerk: de sofftop. Deze is licht en compact en het openen en sluiten gaat volledig automatisch na een druk op de knop. Beide exercities duren negentien seconden en kunnen tot een snelheid van 50 km/h worden uitgevoerd. De V10-benzinemotor is grotendeels uit aluminium opgetrokken en beschikt ten behoeve van maximale efficiency over directe brandstofinspuiting. Mede dankzij de quattro permanente vierwielaandrijving sprint de Audi R8 Spyder in 4,1 seconden van 0-100 km/h en bereikt hij een topsnelheid van 313 km/h.

Compleet
De Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro is het sportieve topmodel van Audi en dus beschikt hij over een zeer complete standaarduitrusting met onder meer volledige led-verlichting, volautomatische airconditioning, zonwerende lederen bekleding, een Bang & Olufsen Sound System en MMI-navigatie. Ook is de Audi R8 Spyder leverbaar met de R tronic-versnellingsbak. Deze geavanceerde transmissie kent diverse schakelprogramma’s en is te bedienen via de joystick op de middenconsole of via de schakelflippers achter het stuur.

Te zien in december, te bestellen vanaf januari
De Audi R8 Spyder met handgeschakelde zesbak staat in de prijslijst vanaf € 221.900,- en de uitvoering met R tronic-transmissie voor € 224.900,- (prijzen inclusief BTW/BPM). De Audi R8 Spyder is te bestellen vanaf januari aanstaande. Dat neemt niet weg dat de auto al voor die tijd in Nederland te zien is: op de Miljonair Fair (10-14 december) maakt de Audi R8 Spyder zijn nationale debuut.


image/jpeg


  

| Disclaimer