Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Chevrolet Spark wordt leverbaar vanaf ? 8.495,-


image/jpeg

 

9-12-2009 - Chevrolet Nederland heeft tijdens de internationale persintroductie, die deze maand plaatsvindt, de prijzen van de nieuwe Chevrolet Spark officieel bekend gemaakt. De prijslijst begint bij de Spark 1.0 L, die vanaf € 8.495,- op kenteken staat.

 

De nieuwste Chevrolet is ontwikkeld en gebouwd op een geheel nieuw platform. Daarbij laat de Spark zich kenmerken door een fris design, een hoog veiligheidsniveau en dynamische rijeigenschappen. Sterk punt van de Spark is verder het hoge niveau van standaard voorzieningen, zoals bijvoorbeeld zes airbags, ABS, vijf deuren, stuurbekrachtiging en vanaf medio 2010 tevens de optie van Electronic Stability Contol (ESC).

De Spark wordt leverbaar vanaf € 8.495,- voor de 1.0 L. De Spark 1.0 LE, met onder meer elektrische raambediening, een radio/cd-speler en airconditioning kost € 9.595,-, terwijl de Spark 1.0 LS, met radiobediening aan het stuur, elektrische verstelbare en verwarmde buitenspiegels, een in hoogte verstelbaar stuur, dakrails en een display-infocenter een prijskaartje van € 10.095,- heeft. Het topmodel in de Spark-reeks is de LT-uitvoering, uitgerust met een 1.2-litermotor met 81 pk. Dit model kost € 11.295,- en heeft als extra uitrusting onder meer 15-inch velgen, sportbumpers, climate control en parkeersensoren.

Bovendien komt de Spark eerder dan gepland. In plaats van april zal de publieksintroductie namelijk al in februari 2010 plaatsvinden.


image/jpeg


  

| Disclaimer