Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prijzen en Picanto-packs


 

18-04-2011 - De nieuwe Kia Picanto, die langer is, meer comfort biedt en ruimer is dan zijn voorganger beleefde tijdens de AutoRAI zijn Nederlandse debuut. De modelopbouw van de auto is volledig gewijzigd en hij wordt leverbaar als drie- en als vijfdeurs. Prijzen beginnen bij 7.995 euro.

 

Tijdens de introductie van de nieuwe Picanto is er keuze uit twee compleet nieuwe en zuinige krachtbronnen, die standaard zijn gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Na de zomer wordt de Picanto motoren line-up gecompleteerd met een LPi-variant. Alle motoren zijn vanwege de lage CO2-uitstoot belastingvrij, dus geen BPM, geen wegenbelasting en slechts 14% bijtelling voor zakelijke rijders. Dankzij de lage CO2-uitstoot van de nieuwe Picanto heeft de consument de fiscale voordelen van een moderne stadsauto, gecombineerd met het design, de luxe en het comfort van een auto uit een hoger segment.

Modelopbouw 
De modelopbouw van de nieuwe Picanto is volledig gewijzigd en verschillende pakketten kunnen met elkaar worden gecombineerd. De basisversie heeft geen aanvullende typeaanduiding en kan optioneel worden geleverd met airco. De basisversie met airco kan naar wens worden voorzien van het Comfort Pack. Dit pakket heeft onder andere een geïntegreerde radio/cd-speler en elektrisch bedienbare ramen en spiegels. Wie prijs stelt op nog meer luxe kan kiezen voor het Style-pakket, dat onder meer bestaat uit een smart key, een startknop, bluetooth en automatische airconditioning. Het Exterior Pack biedt zaken als 15-inch lichtmetaal, projectiekoplampen met led-dagrijverlichting, led-achterlichten en knipperlichten in de elektrisch inklapbare spiegels. Het Style Pack en het Exterior Pack zijn overigens met het Comfort Pack te combineren. De nieuwe Picanto is leverbaar in negen kleuren (vijf compleet nieuwe tinten), waarvan zeven metallic- en twee solidlakken.

De sportieve driedeursvariant zal na de zomer op de Nederlandse markt verschijnen. De vijfdeurs versie is direct leverbaar.

 


  

| Disclaimer