Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prijzen nieuwe Kia Venga beginnen bij ? 14.995,-


image/jpeg

 

16-11-2009 - Op de internationale autoshow van Frankfurt onthulde Kia de compleet nieuwe Venga. Over enkele weken maakt deze nieuwe, ruime aanwinst in de compacte klasse zijn opwachting bij de Nederlandse dealers. De introductieprijzen beginnen bij € 14.995,-. Vanaf 1 januari 2010 zullen de prijzen echter € 800,- hoger liggen.

 

De ruim vier meter lange Kia Venga is ontworpen en ontwikkeld in Europa. De nieuwste Kia heeft een voor dit marktsegment ongebruikelijk lange wielbasis (2.615 mm) en biedt dankzij de hoge daklijn (binnenhoogte 1.600 mm) een maximale binnenruimte. Wanneer meer ruimte gewenst is dan de beschikbare 440 liter in de kofferbak met alle stoelen rechtop, biedt de Venga dankzij ondermeer een verschuifbare achterbank een aantal mogelijkheden om de bagagecapaciteit te vergroten, tot maximaal 1.253 liter.

Groene labels & EcoDynamics
De nieuwe Venga wordt in Nederland leverbaar met 1,4- en 1,6-liter benzine- en dieselmotoren. Het vermogen varieert daarbij van 75 tot 128 pk. Alle motoren in de Venga modelreeks zijn gekoppeld aan Kia’s brandstofbesparende ISG Start/Stop-technologie en voldoen aan de Euro5-emissienormen. Alle versies kunnen in Nederland rekenen op groene energielabels. De 1.4 benzinevarianten hebben tevens een notering in de 20% bijtellingscategorie. Kia levert de Venga standaard in de zuinige en schone EcoDynamics-uitvoering. Naast het ISG Start/Stop-systeem bestaat het EcoDynamics-pakket voor de Venga uit een energiebesparend dynamomanagementsysteem, een schakelindicator en lage-rolweerstandbanden op 15- en 16-inch wielen.

 

image/jpeg

Introductieprijs vanaf € 14.995,-
Wat uitrusting betreft blijft de Kia Venga geheel trouw aan de bekende value-for-money filosofie en dat betekent een uitgebreide lijst met standaardvoorzieningen op alle uitvoeringen. Optioneel levert Kia voor de Venga bovendien diverse extra’s, waaronder een full-map navigatiesysteem met achteruitrijcamera en een panoramadak. De Venga wordt geïntroduceerd met een vanafprijs van € 14.995,- voor de 1.4 CVVT X-pect. Voorzien van de 1.4 CRDi dieselmotor start de introductieprijs bij € 17.495,-. De introductieprijzen gelden tot en met 31 december 2009. Vanaf 1 januari 2010 zullen de prijzen van de Venga € 800,- hoger liggen dan tijdens de introductieperiode. De nieuwe Venga wordt overigens geleverd met Kia’s unieke fabrieksgarantie van zeven jaar of 150.000 kilometer.


image/jpeg


  

| Disclaimer