Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

BMW maakt prijzen nieuwe X3 bekend


 

17-09-2010 - De introductie van de nieuwe X3 staat gepland op 20 november, maar BMW heeft de prijzen alvast bekendgemaakt. De prijslijst begint bij de xDrive20d die voor minimaal 51.735 euro op kenteken staat.

De nieuwe BMW X3 xDrive20d valt op door een gunstig gemiddeld verbruik van 5,6 l/100 km en een CO2-uitstoot van 149 g/km, waardoor hij – als enige diesel in zijn segment – B-label heeft. Deze viercilinder dieselmotor heeft een vermogen van 184 pk en een koppel van 380 Nm. Ook in combinatie met de optionele achttraps automaat, die voor het eerst is voorzien van de Auto-Start/Stop-functie, ben je verzekerd van een groen B-label. Deze variant krijgt een prijs van 54.300 euro mee. Dankzij EfficientDynamics is de BMW X3 xDrive20d de zuinigste auto in zijn segment. Het topmodel, de BMW X3 xDrive35iA (D-label) is te verkrijgen vanaf 67.000 euro. Een achttraps automaat behoort hier tot de standaarduitrusting, eveneens voorzien van Auto-Start/Stop. De xDrive35iA levert 306 pk bij een gemiddeld verbruik van 8,8 l/100 km. In december dit jaar vult de xDrive28iA met 258 pk en 310 Nm het aanbod verder aan. Deze variant (D-label) is dan verkrijgbaar vanaf 62.515 euro.

Uitrusting en optiepakketten
De standaarduitrusting van de nieuwe BMW X3 omvat onder andere 17-inch lichtmetalen wielen, een radio/cd Professional met iDrive controller, Servotronic snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, airconditioning, actieve hoofdsteunen, cruise control en een Auto-Start/Stop-functie. Daarnaast is de nieuwe BMW X3 leverbaar met een Executive- of High Executive-optiepakket. Beide bevatten onder meer een navigatiesysteem met bluetooth-functie, een alarmsysteem en Park Distance Control. Hier voegt het High Executive-pakket onder meer xenon-koplampen, lederen bekleding en verwarmde voorstoelen aan toe. Het Executive-pakket kost 2.275 euro en het High Executive-pakket kent een prijs van 5.750 euro. Beide pakketten hebben een klantvoordeel van ruim 40%. Om comfort en dynamiek optimaal met elkaar te kunnen combineren is, voor het eerst op de BMW X3, Dynamic Damper Control leverbaar.

ConnectedDrive
Op de X3 wordt ook BMW ConnectedDrive leverbaar. De met elkaar verbonden systemen van ConnectedDrive bieden de inzittenden veiligheid, informatie, gemak, tijdwinst en kostenbesparing. Onder meer iDrive, internet, een head-up display, adaptive cruise control, Top View parkeerhulp en volledige integratiemogelijkheid voor smartphones maken deel uit van ConnectedDrive.


 

 

 

 


  

| Disclaimer