Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prijzen nieuwe Renault Wind bekend: vanaf ? 19.990,-


 

08-07-2010 - De nieuwe Renault Wind wordt eind september officieel geïntroduceerd, maar Nederlandse Renault-dealers openen begin augustus al de orderboeken. Inmiddels zijn de prijzen bekend: de hippe coupé-roadster is leverbaar vanaf € 19.990,-.

Voor autoliefhebbers betekent de introductie van de nieuwe Renault Wind meer dan alleen een frisse bries. Het inventieve elektrisch bedienbare dak – geopend in slechts twaalf seconden – biedt nieuwe mogelijkheden voor zonaanbidders. Tegelijkertijd voorziet de Renault Wind als enige in zijn klasse in een royaal permanent laadvolume van 270 liter. Tel daar een vanafprijs van € 19.990,- bij op en elke autoliefhebber wordt in staat gesteld uiting te geven aan zijn of haar passie voor auto’s.

Royaal uitgerust
De genoemde basisprijs is van toepassing op de Renault Wind TCe 100 Dynamique. Het model beschikt over een royale standaarduitrusting, met onder meer mistlampen vóór en lichtmetalen 16-inch velgen. Ook het interieur laat nauwelijks wensen onvervuld, met zaken als een lederen sportstuur en versnellingspook, een audiosysteem met radio/cd-speler en front- en zijairbags. Voor een meerprijs van € 1.500,- staat de Renault Wind Exception op de prijslijst. Deze onderscheidt zich van het basismodel met lichtmetalen 17-inch Diamantées Sphinx velgen, ESP, een elektronisch geregelde airconditioning, een regen- en lichtsensor en een audiosysteem met bluetooth- en USB-aansluiting. Dezelfde uitvoering is vanaf september van dit jaar ook te bestellen met een 133 pk sterke 1.6 16V benzinemotor. Ten opzichte van de TCe 100 Exception kent ook deze een meerprijs van € 1.500,-, wat de totaalprijs voor de Wind 1.6 16V Exception op € 22.990,- brengt.

SL Collection
Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe Wind ontwierp Renault de SL Collection, die verschijnt in een gelimiteerde oplage van dertig stuks. Afgezien van een eigen genummerde badge onderscheidt deze versie zich met de speciale lakkleur Blanc Glacier of Noir Nacré. Andere opvallende details van de SL Collection zijn het in hoogglans zwart uitgevoerde dak, in chroom afgewerkte buitenspiegels en sportieve striping op de carrosserie. In het interieur worden de inzittenden onthaald op lederen Carbone bekleding, stoelverwarming en diverse rode accenten. De Renault Wind TCe 100 SL Collection is leverbaar vanaf € 22.990,-.


 


  

| Disclaimer