Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Vernieuwde Audi TT leverbaar vanaf ? 39.700,-


image/jpeg

 

29-04-2010 - Audi start in juli met de levering van de vernieuwde TT. Zowel de Coupé- als de Roadster-uitvoering is te herkennen aan een markanter front met onder meer led-dagrijverlichting. De vier- en vijfcilindermotoren zijn verder geoptimaliseerd met betere prestaties en een lager verbruik tot gevolg. De vernieuwde Audi TT is leverbaar vanaf € 39.700,-.

Het uiterlijk van de Audi TT-modellen is vooral in detail verfijnd. Eyecatchers zijn de vergrote luchtinlaten aan de voorzijde, een in zwarte hoogglanslak gespoten grille en de dagrijverlichting door middel van led-technologie. Ook het interieur is hoogwaardiger. De lederen bekleding ondergaat bijvoorbeeld een speciale behandeling waardoor de opwarming in volle zon sterk wordt beperkt. De nieuwe Audi TT is leverbaar met vier- en vijfcilinder motoren, waaronder ook een 2.0 TDI-dieselmotor. Alle motoren hebben directe inspuiting in combinatie met turbotechnologie en recuperatie (omzetting van remenergie in elektriciteit). Vergeleken met hun voorgangers, zijn deze motoren tot 14% zuiniger. De 211 pk sterke nieuwe 2.0 TFSI bijvoorbeeld verbruikt gemiddeld slechts 6,6 l/100 km. Het vermogensspectrum reikt van 160 pk voor de Audi TT 1.8 TFSI tot 340 pk voor de TT RS.

In goede Audi-traditie is de vernieuwde TT ook leverbaar in Pro line-uitvoering. Tegen een meerprijs van € 3.900,- wordt de standaarduitrusting uitgebreid met een diefstalalarm (SCM 3), Audi parking system achter, een multifunctioneel driespaaks lederen stuur, xenon plus verlichting en een Audi dvd-navigatiesysteem. Voor de TTS en TT RS Bose is Surround Sound ook onderdeel van Pro line.

De prijslijst begint bij € 39.700,- voor de Audi TT Coupé 1.8 TFSI. De Audi TT Roadster 1.8 TFSI is leverbaar vanaf € 42.500,-. De Audi TT Coupé 2.0 TDI quattro staat vervolgens in de prijslijst voor een bedrag van € 50.100,-.

image/jpeg


  

| Disclaimer