Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Vernieuwde Ford S-Max en Galaxy hebben een prijs


image/jpeg

 

31-03-2010 - Medio mei staan de vernieuwde Ford S-Max en Galaxy in de Nederlandse showrooms. Beide modellen zijn voorzien van een vernieuwd kinetic Design, ze hebben een verder verfijnd interieur met kwalitatief hoogstaande materialen en ze zijn beschikbaar met efficiëntere aandrijvingen.

 

De Ford S-Max is in Nederland leverbaar als ruim gespecificeerde Titanium en hij is beschikbaar met twee benzine- en twee dieselmotoren. De 2.0 Flexifuel rijdt zowel op reguliere benzine als bio-ethanol (E85). De nieuwe PowerShift-transmissie wordt standaard geleverd in combinatie met de nieuwe SCTi-motor en is optioneel verkrijgbaar in combinatie met de twee TDCi-dieselmotoren. De 203 pk sterke 2.0 SCTi PowerShift is ook als sportieve S Edition verkrijgbaar. Deze S-Edition is gebaseerd op de Titanium, maar biedt daarbij 18-inch lichtmetalen wielen, een stylingpack, bestaande uit sportieve bumpers en sideskirts, adaptieve koplampen, privacy glass, sportieve wielophanging en sportieve afwerkingsdetails met rode stiksels in het interieur. De vanafprijs van de Ford S-MAX bedraagt € 35.844,- voor de 2,0-liter benzinemotor. De S-Max TDCi is beschikbaar vanaf € 40.210,-.

De Ford Galaxy is zowel in de Trend- als in de Titanium-uitvoering leverbaar. Voor de Galaxy zijn dezelfde motoren beschikbaar als voor de S-Max. De vanafprijs van de Ford Galaxy bedraagt € 37.772,- voor de 2,0-liter benzinemotor. De Galaxy TDCi is beschikbaar vanaf € 41.726,-.


image/jpeg


  

| Disclaimer