Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prijzen vernieuwde C-Klasse bekend


 

12-01-2011 - In maart start de levering van de gefacelifte Mercedes-Benz C-Klasse. Inmiddels weten we ook wat de prijzen zijn. Hij is te verkrijgen vanaf 34.950 euro, waarmee de C-Klasse nu 1.000 euro voordeliger uitpakt ten opzichte van het model dat hij vervangt.

De vernieuwde Mercedes-Benz C-Klasse is niet alleen voorzien van een nieuwe familiegezicht, een hoogwaardiger interieur en een completere standaarduitrusting, ook zijn alle modellen standaard voorzien van een start/stop-systeem. Tevens is een 7G-Tronic Plus transmissie ook leverbaar in combinatie met viercilinder motoren. Ondanks alle verbeteringen heeft de nieuwe C-Klasse een prijs vanaf 34.950 euro. Ten opzichte van het vorige model is dat bovendien 1.000 euro minder.

Business Class
De C-Klasse is tegenwoordig completer uitgevoerd. Een Radio Audio 20 CD en een met nappaleder bekleed multifunctioneel stuur zijn standaard. Ook is er een Business Class-uitvoering. Tegen een meerprijs van 1.495 euro wordt de standaarduitrusting aangevuld met het Becker MAP PILOT EU-navigatiesysteem met 3D-weergave en aparte aanduiding van rijbaan en de geldende snelheidslimiet. Ook metallic lak, Park Tronic, diefstal/inbraakalarm, een vierspaaks met nappaleer bekleed multifunctioneel stuurwiel en led-dagrijverlichting maken deel uit van het Business Class pakket. Het Business Class pakket is ook beschikbaar in combinatie met de Elegance- en Avantgarde-lijn. De C-Klasse is vanaf heden te bestellen. De prijzen beginnen bij de 156 pk sterke C 180 CGI BlueEFFICIENCY met handgeschakelde zesbak. De C-Klasse Estate is er vanaf 36.850 euro.


 

 


  

| Disclaimer