Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Prinses Laurentien rijdt in Mini E naar haar boekpresentatie


image/jpeg

 

3-11-2009 - Prinses Laurentien arriveerde samen met haar echtgenoot Prins Constantijn in een volledig elektrische en emissievrije Mini E bij haar boekpresentatie in Rotterdam. Het was voor het eerst dat deze bijzondere Mini rijdend in Nederland te bewonderen was. In het gepresenteerde boek ‘Mr Finney en de wereld op zijn kop’ staan milieuthema’s centraal.

 

De genummerde Mini is één van de 600 exemplaren die wereldwijd worden ingezet om ervaring op te doen met duurzame elektrische mobiliteit. BMW Group heeft in haar streven naar duurzame mobiliteit wereldwijd samenwerkingsverbanden opgezet met universiteiten, overheden en energiemaatschappijen. Vorige maand werd BMW Group voor het vijfde jaar op rij verkozen tot beste autoproducent ter wereld op het gebied van milieuvriendelijk en duurzaam ondernemen.


Grootste vloot elektrische auto’s
De Mini E is onderdeel van een van de grootste vloten elektrische voertuigen ter wereld. De auto’s worden momenteel op leasebasis ingezet bij consumenten, bedrijven en overheden in onder andere Los Angeles, New York, Berlijn, München en binnenkort ook in London en Parijs. Alle bestuurders koppelen hun rijervaringen terug naar de ontwikkelingsafdeling. Na afloop van de proef onderwerpt BMW Group de Mini’s aan een nauwkeurig technisch onderzoek. De eerste resultaten worden half december verwacht tijdens de klimaattop in Kopenhagen.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer