Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Priv?chauffeur en IWC-horloge bij aankoop Audi A8


image/jpeg

 

15-02-2010 - De nieuwe Audi A8 is niet alleen spraakmakend op het gebied van design en technologie, maar ook vanwege de twee even unieke als stijlvolle introductieaanbiedingen. Zo stelde Audi een zeer speciale uitvoering van de Audi A8 samen, in een oplage van slechts tien stuks!

 

Ter introductie van de nieuwe Audi A8 heeft Audi in een oplage van tien stuks een zeer bijzondere editie van het nieuwe topmodel samengesteld. De basis wordt daarbij gevormd door de Audi A8 4.2 FSI quattro of 4.2 TDI quattro in de Pro Line Plus-uitvoering. De speciale versies zijn daarnaast voorzien van exclusieve opties als een lederen interieur, nachtzichtassistent met voetgangermarkering, een assistentiepakket inclusief pre sense plus, dynamic steering en Audi lane assist. Daar blijft het niet bij, want bij deze auto’s hoort ook een IWC Portuguese Automatic 5001 horloge ter waarde van € 9.200,-. Dit exclusieve horloge wordt inclusief inscriptie en speciale aluminium Audi A8 case ‘afgeleverd’ tijdens een masterclass watchmaking, die bij de eigenaar thuis wordt gegeven. De klant heeft daarbij de mogelijkheid om zes relaties uit te nodigen. In deze unieke masterclass van de Zwitserse horlogemaker zijn catering een aankleding uiteraard inbegrepen.

De nieuwe Audi A8 is een echte rijdersauto, maar er zijn ook momenten dat het heerlijk is om juist gereden te worden. Daarom krijgen alle klanten die in 2010 een nieuwe Audi A8 bestellen de auto inclusief een tegoed van twaalf uur voor een privéchauffeur. De klant kan de privéchauffeur bijvoorbeeld inzetten om naar een zakenafspraak, een diner of het vliegveld gebracht te worden. Deze service is niet aan tijdstippen of plaats gebonden; de privéchauffeur is, mits uiterlijk 24 uur van te voren ‘besteld’, 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar in heel Nederland. De goed getrainde privéchauffeur zorgt niet alleen voor een comfortabele en efficiënte rit, maar ook voor een krant naar keuze en een drankje voor zijn passagier. De introductieaanbieding geldt gedurende heel 2010 voor alle Audi A8-modellen.

image/jpeg


  

| Disclaimer