Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nissan Qashqai+2 nu ook met grijs kenteken


image/jpeg

 

De extra ruime uitvoering van Nissans populaire crossover Qashqai, de Qashqai+2, is nu ook als bedrijfsauto, dus met grijs kenteken, verkrijgbaar. Ondernemers kunnen elke uitvoering van de Nissan Qashqai+2 als basis nemen voor de ombouw, waarna de auto verkrijgbaar is voor prijzen vanaf € 19.750,- (excl. BTW). Aan de buitenkant verandert niets, want het dak hoeft niet verhoogd te worden.

 

Door de twee achterste zitrijen weg te laten, ontstaat een behoorlijke laadruimte in de Qashqai+2. De laadvloer heeft een lengte van 175 cm en een breedte van maximaal 134 cm en minimaal 93 cm. Op het hoogste punt is de laadruimte 99 cm hoog. Mede door die ruime binnenmaten hoeft het dak van de Qashqai+2 niet verhoogd te worden om aan de wettelijke eisen voor bedrijfsauto’s te voldoen. Dat betekent dat het fraaie uiterlijk van de crossover onaangetast blijft.


image/jpeg


Nissan bouwt de Qashqai+2 om in Nederland, op basis van de uitvoeringen zoals particuliere consumenten die ook kunnen bestellen. Aan de basis staat de Visia-uitvoering, die standaard al is voorzien zaken die onderweg goed van pas komen, zoals cruisecontrol, bluetooth om handsfree te bellen en een poort om een mp3-speler op de radio/cd-speler aan te sluiten. De Visia is leverbaar met een 1,6-liter benzinemotor met 115 pk (€ 19.750,-) en met een economische 1,5-liter turbodieselmotor met 103 pk (€ 21.400,-). De Qashqai+2 op grijs kenteken is ook verkrijgbaar als Connect Edition, die standaard is voorzien van het nieuwe Nissan Connect-navigatiesysteem. Met zijn lichtmetalen 18-inchwielen en de zilverkleurige dakrails en portiergrepen komt deze uitvoering bijzonder goed voor de dag. De Qashqai+2 Connect Edition kost als bedrijfsauto € 22.500,- (excl. BTW).

 

image/jpeg

 


  

| Disclaimer