Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Ook Renault M?gane Coup? als Serie Limit?e Celsium


 

01-06-2010 - Met de Série Limitée Celsium breidt Renault het gamma van de Mégane Coupé uit. Stijlvolle kenmerken zijn de accenten in Glossy Black aan de buitenzijde en in het interieur. Ondanks de extra uitrusting kent de Mégane Coupé Celsium geen meerprijs in vergelijking tot het instap-Mégane Coupé waarop hij gebaseerd is. Daardoor is hij met de 110 pk sterke 1.6 16V leverbaar vanaf € 21.490,- met een klantvoordeel van € 1.500,-.

De Série Limitée Mégane Coupé Celsium is direct te herkennen aan zijn exclusieve exterieurdesign. Glanzend zwart speelt hierin een belangrijke rol. Zo is de luchtinlaat aan de voorzijde in Glossy Black uitgevoerd, evenals het middendeel van de voorbumper. Ook de buitenspiegels en de middenstijl onderscheiden zich duidelijk door hun glimmend zwarte kleur. Verder voorziet Renault de Mégane Coupé Celsium van privacy glass achter. Bijzonder stijlvol zijn de 16-inch wielen, waarvan de look van de stalen wielen niet onderdoet voor die van lichtmetalen wielen. De Mégane Coupé Celsium is ook beschikbaar in een nieuwe kleur ‘Vert Pomme’.

De kleur Glossy Black komt tevens terug in het interieur van de Mégane Coupé Celsium. Zowel de sierlijst op het dashboard als de ventilatieroosters zijn hierin uitgevoerd. De donkere stoelbekleding sluit hier mooi op aan en is, om het exclusieve karakter van de Série Limitée Celsium te benadrukken, voorzien van een baan stof die afhankelijk van de carrosseriekleur uitgevoerd is in wit/groen, wit/oranje of helemaal wit. Het stuurwiel en de versnellingspookknop zijn met leder bekleed en geven het interieur een extra sportieve look and feel.

Verder is de Mégane Coupé Celsium ook uit te rusten met een actiepakket ‘Pack Celsium’. Deze pakket bestaat uit meesturende bi-xenon verlichting voor dim- en grootlicht inclusief koplampensproeiers, Renault Handsfree Card en 17-inch lichtmetalen velgen. Dit pakket heeft een klantvoordeel van € 1.500,-. Daarmee komt het maximale klantvoordeel op de Série Limitée Mégane Coupé Celsium op liefst € 4.000,-.  

| Disclaimer