Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Renault lanceert de S?rie Limit?e Parisi?nne


06-01-2011 - Renault introduceert de Série Limitée Parisiènne-uitvoeringen van de Mégane, (Grand) Scénic en Laguna. Deze rijk uitgeruste Série Limitées bieden veel luxe, waarbij het voordeel oploopt tot 2.790 euro.

 

De Série Limitée Parisiènne is er voor de Mégane Hatchback, Estate en Coupé. Deze uitvoering is te combineren met diverse benzine- en dieselmotoren. De uitrusting is gebaseerd op die van de Expression-uitvoering, aangevuld met vele extra’s. Aan de buitenzijde is de Mégane Série Limitée Parisiènne te herkennen aan de 16-inch velgen, privacy glass en buitenspiegels in hoogglans zwart. In het interieur onderscheidt de Série Limitée Parisiènne zich door het met leder beklede stuurwiel. Ook de stoelbekleding is gewijzigd en uitgevoerd in antracietkleurige stof met grijze stiksels en een middenbaan in een kleur die afhankelijk is van de gekozen exterieurkleur. Hoogglans zwart komt in het interieur terug op de uitstroomopeningen van de ventilatieroosters. Alleen voor de Mégane Coupé komt daar nog een zwarte touch bij in de vorm van een in glanzend zwart uitgevoerde sierlijst in het dashboard. Voor de Mégane Hatchback en Estate vertegenwoordigt de extra uitrusting een meerwaarde van 1.250 euro ten opzichte van de Expression-uitvoering. Doordat er voor de Série Limitée Parisiènne geen meerprijs geldt, bedraagt het voordeel voor de klant eveneens 1.250 euro. Het voordeel voor de consument op de Mégane Coupé Série Limitée Parisiènne bedraagt 250 euro meer dan op de Hatchback en Estate en komt daarmee op 1.500 euro.

 

(Grand) Scénic

Ook de (Grand) Scénic Série Limitée Parisiènne is gebaseerd op de Expression-uitvoering en te combineren met diverse benzine- en dieselmotoren. Het uiterlijk kenmerkt zich eveneens door zaken als privacy glass en de 16-inch wielen. Ook is het zogenoemde ‘Pack Look’ inbegrepen. Dit pakket bestaat uit diverse onderdelen die in Dark Metal zijn uitgevoerd. Vanbinnen is de Scénic Parisiènne voorzien van een met leder bekleed stuurwiel en versnellingspookknop en contrasterende stiksels. Het consumentenvoordeel bedraagt bij alle versies van de Renault Scénic Série Limitée Parisiènne 1.750 euro.

 

Laguna

Bij de Laguna Série Limitée Parisiènne GT staat sportiviteit centraal. De 150 pk sterke 2.0 dCi-dieselmotor en het 4Control-onderstel zorgen voor uitstekende rijeigenschappen. Vanbinnen vinden we met met leer en alcantara beklede sportstoelen, die net als de buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar zijn. Aluminium is toegepast in de pedalen, het dashboard en de deurpanelen. Het GT-stuurwiel maakt het geheel af. De Série Limitée Parisiènne GT-uitvoering brengt een voordeel van 2.295 euro met zich mee. De Laguna Coupé 2.0 dCi is eveneens verkrijgbaar als Série Limitée Parisiènne, maar het verschil zit ‘m in de sportstoelen die geheel met leder zijn bekleed. Aan de buitenzijde onderscheidt de speciale uitvoering zich verder door lichtmetalen 18-inch velgen en het voordeel bedraagt 2.790 euro.


  

| Disclaimer