Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Renault maakt prijzen Twizy bekend14-06-2011 - De Renault Twizy kon wel eens een zeer opvallende en frequente verschijning worden in ons land. Renault heeft namelijk op de Autosalon van Barcelona de prijzen bekend gemaakt en de opvallende elektromobiel is zeer betaalbaar.

 

De voordeligste Twizy gaat 6.990 euro kosten. Aangezien zijn snelheid is begrensd op 45 km/h mag hij bestuurd worden met een bromfietsrijbewijs. Voor dat geld ben je dus een stuk voordeliger (en moderner) uit dan met een brommobiel. De Twizy 45 is uitgerust met een 5 pk sterke elektromotor en mag al bestuurd worden door zestienjarigen met een bromfietscertificaat.

 

Een maat groter is de Renault Twizy met de 17 pk motor die leverbaar is in de versies ‘Urban’ en ‘Technic’ voor bedragen van respectievelijk 7.690 en 8.490 euro, inclusief BTW en BPM. Hier is wel een rijbewijs B voor nodig en deze versie is niet begrensd. Er zijn bij alle Twizy’s wel bijkomende kosten voor de lease van de accu vanaf 45 euro per maand. Vanaf eind 2011 komt de Twizy in Europa op de markt en hij zal worden geproduceerd in de fabriek van Valladolid in Spanje. In Nederland komt de Twizy begin 2012 op de markt. De Twizy kan worden gereserveerd via www.renault-ze.nl.


  

| Disclaimer