Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Rijk uitgeruste Dacia Sandero en Logan Aniversare


 

01-08-2011 - Naast de Duster Aniversare introduceert Dacia nu ook twee extra rijk uitgeruste uitvoeringen van de Sandero en de Logan MCV. Deze Sandero en de Logan Série Limitée Aniversare hebben aantrekkelijke opties tegen zeer scherpe prijzen.

 

Beide modellen zijn gebaseerd op Dacia’s Ambiance-uitrustingsniveau. Dit is op zichzelf al compleet, maar is voor de Aniversare-versies aangevuld met nieuwe bekleding in grijs met witte details, interieurdetails in chroomkleur met satijnglans, een standaard radio/cd-speler met mp3-ondersteuning en stuurwielbediening, en mistlampen in de voorbumper. Optioneel kan daar voor 395 euro airconditioning aan toegevoegd worden. De Sandero Aniversare biedt de klant daarmee een voordeel van 900 euro en de Logan MCV Aniversare zelfs van 1.000 euro. Met vanafprijzen van 9.290 euro voor de Sandero en 11.990 euro voor de Logan MCV zijn deze nieuwe uitvoeringen een aantrekkelijke keuze voor onder andere jonge kopers.

Radioaanbod
Niet alleen de Dacia-range is vernieuwd, ook het radioaanbod is geüpgraded. Zo is de radio/cd-speler met mp3-ondersteuning optioneel beschikbaar in de Ambiance- en Lauréate-uitvoeringen. In de Lauréate-uitvoering heeft de radio tevens stuurwielbediening. De radio/cd-speler met mp3-ondersteuning en stuurwielbediening is standaard op de Aniversare.

 


  

| Disclaimer