Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Saab past prijzen 9-3 aan en introduceert de Exklusiv-uitvoering


image/jpeg

 

03-04-2010 - Saab heeft per 1 april 2010 de prijzen van de 9-3 aangepast. Tevens is een nieuwe, luxueuze uitvoering aan het gamma toegevoegd: de 9-3 Exklusiv. De versie is leverbaar in combinatie met alle drie de carrosserievarianten en alle uitrustingsniveaus.


Saab werkt onder Spyker hard aan zijn toekomst. Nog voor de zomer is de nieuwe Saab 9-5 bij de 26 Nederlandse dealers te bewonderen, nu wordt al het 9-3 gamma aangepast. Een herpositionering van de 9-3 range moet het model, dat als Sport Sedan, Sport Estate en Cabriolet leverbaar is, een nog betere plek in zijn segment geven.

 

Complete versie

Nieuw is de Exklusiv-uitvoering. Deze zeer complete versie van de 9-3 heeft een complete standaarduitrusting met onder meer navigatiesysteem met uitgebreide geluidsinstallatie (150W), Bi-xenon koplampen, automatisch dimmende spiegels en elektrisch inklapbare buitenspiegels. De Exklusiv-meerprijs is € 1.995,- voor vrijwel alle uitvoeringen. Deze versie kan in combinatie met één van de zes benzine- of dieselmotoren worden geleverd. Voor de 9-3 Cabriolet Exklusiv in Aero-trim geldt een meerprijs van € 2.195,-. Met de komst van deze nieuwe, zeer compleet uitgeruste uitvoeringen, heeft het Zweedse merk een sterk aanbod voor zowel de zakelijke als particuliere koper.

 

Lagere prijzen

Naast toevoeging van de Exklusiv-uitvoeringen, zijn prijswijzigingen doorgevoerd voor de 9-3 range. Voor het merendeel van de 9-3 modellen gelden consumentenprijzen die tussen de € 200,- en € 2600,- lager liggen.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer