Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Het Saab Support Convoy telt ruim 470 deelnemers


image/jpeg

 

06-01-2010 - Op 17 januari 2010 zullen ruim 470 Saab-rijders deelnemen aan het Saab Support Convoy. Het initiatief van leden van het Saabforum.nl leidde tot een overweldigende steun waarbij inmiddels de grens van 470 deelnemers is bereikt. Met deze bijeenkomst willen Saab-rijders hun steun betuigen aan het merk Saab.

 

Het initiatief krijgt internationaal navolging, met Belgische Saab-rijders die zich bij het Nederlandse Saab Support Convoy zullen aansluiten. Daarnaast zijn ook in Groot-Brittannië, Zweden, Rusland, Denemarken en verschillende staten in Amerika supporttochten gemeld.
Vanuit zeven plekken in Nederland (Amsterdam, Heerenveen, Tilburg, Apeldoorn, Hengelo, Reeuwijk en Rotterdam) en één in België (Antwerpen) zullen groepen Saabs over de snelweg rijden naar het verzamelpunt, het Militair Luchtvaartmuseum in Soesterberg.

Om 12.00 uur zal een grote groep Saabs zich opstellen op het binnenterrein tussen de jachtvliegtuigen. Rond 14.30 uur zal het Saab Support Convoy de weg opgaan met 470 Saabs, waarbij bijna alle Saab-modellen ooit door Saab gebouwd, vertegenwoordigd zullen zijn. Als eerste starten de oudste modellen, gevolgd door steeds jongere Saabs. De rit zal ongeveer 45 minuten gaan duren en eindigen bij het parkeerterrein van Maxis Muiden langs de A1.


image/jpeg


  

| Disclaimer