Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Volkswagen Scirocco nu ook als 1.4 TSI BlueMotion


image/jpeg

 

18-10-2009 - Ook binnen de Scirocco-reeks biedt Volkswagen nu een BlueMotion-model aan. De Scirocco 1.4 TSI BlueMotion Technology is standaard voorzien van diverse BlueMotionTechnologies zoals een start/stopsysteem, een dynamo die energie terugwint tijdens het remmen (recuperatie) en een schakelindicator. Daardoor gaan pittige prestaties hand in hand met een bijzonder laag brandstofverbruik en gunstige waarden voor de CO2-emissie. De Scirocco 1.4 TSI BlueMotion is goed voor een A-label en 20% bijtelling op het gebied van fiscale bijtelling.

 

De Scirocco 1.4 TSI BlueMotion Technology is binnen het gamma de vervanger van de Scirocco 1.4 TSI. De motor van het nieuwe BlueMotion model levert nog steeds 122 pk en een koppel van 200 Nm, maar de toepassing van verschillende BlueMotionTechnologies zorgt voor extra efficiency. Zo beschikt hij standaard over een start/stopsysteem, een schakelindicator en een dynamo die energie terugwint tijdens het remmen. Dit alles resulteert in een gemiddeld verbruik van 6,0 l/100 km en een CO2-uitstoot van 139 g/km. (Scirocco 1.4 TSI: 6,4 l/100 km, 149 gram CO2). De gunstige waarden voor verbruik en CO2-uitstoot zijn bij de Scirocco 1.4 TSI BlueMotion goed voor een A-label en 20% bijtlling. (Scirocco 1.4 TSI: B-label).

Prijsstelling ongewijzigd
De Scirocco 1.4 TSI BlueMotion heeft hetzelfde sportieve uiterlijk als de andere modellen uit de reeks. De prijs van het nieuwe model is vastgesteld op € 27.450,-. Het toevoegen van de BlueMotion Technologies brengen dus geen meerprijs ten opzichte van de Scirocco 1.4 TSI met zich mee. De levering van de Scirocco BlueMotion start in december.


image/jpeg


  

| Disclaimer