Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Seat introduceert de Ibiza ST


image/jpeg

 

05-02-2010 - Seat heeft het gamma van de Ibiza uitgebreid met de Ibiza ST. Deze sportieve, compacte stationwagen komt dit jaar nog op de markt. Seat gaat de Ibiza ST leveren met een keuze uit zes motoren en een omvangrijke uitrusting.

 

Met een lengte van 4,23 meter is de Ibiza ST precies 18 centimeter langer dan de Ibiza. Met 430 liter is de standaard inhoud van de bagageruimte al ruim bemeten, maar die is in verschillende stappen nog verder te vergroten dankzij de in delen neerklapbare achterbank. Daarbij hebben de ingenieurs van Seat gezorgd voor een optimale breedte en lage tildrempel van de laadopening. Ook het interieur is verrassend ruim. Ieder element is functioneel, praktisch in gebruik en gedegen geproduceerd, wat wordt benadrukt door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen.

De Ibiza ST wordt leverbaar met een keuze uit drie benzine- en drie common-rail dieselmotoren. Vier van de zes motoren maken gebruik van directe brandstofinspuiting en turbotechnologie. Wat vermogen betreft lopen ze uiteen van 70 tot 105 pk. De hoogtepunten op dit gebied zijn de bijzonder efficiënte 1.2 TDI en 1.2 TSI krachtbronnen.

Op de prijslijst zullen de bekende Reference-, Style- en Sport-uitvoeringen te vinden zijn, alsmede een uitgebreide optielijst, waaronder een transmissie met dubbele koppeling.


image/jpeg


  

| Disclaimer