Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Skoda pakt uit met de Fabia Sprint


image/jpeg

 

02-02-2010 - De Skoda-dealers laten momenteel een zeer aantrekkelijke aanbieding zien van de populaire Skoda Fabia onder de naam Sprint. Talloze comfortverhogende extra’s maken deze Fabia nog luxueuzer en comfortabeler. En dat alles voor een bijzonder scherpe prijs, want het klantvoordeel kan oplopen tot € 2.100,-.

 

Als één van de ruimste modellen in deze klasse zijn de Skoda Fabia en Fabia Combi al jaren erg populair. De Sprint uitvoering, leverbaar als Hatchback en Combi, zal de aantrekkelijkheid van deze modellen nog verder verhogen. Hij heeft de Ambition-uitvoering als basis en voegt daar de volgende zaken aan toe: elektronisch geregelde klimaatbeheersing, een verstelbare middenarmsteun vóór met opbergvak, en ‘Sunset’. Dit zijn extra donker getinte ramen achter, die bovendien elektrisch kunnen worden bediend. Passagiers zullen plezierig worden verrast door vier extra luidsprekers achterin. Om het plaatje compleet te maken, monteert Skoda op de Fabia Sprint 15-inch lichtmetalen wielen en halogeen projector koplampen.

Wilt u weten hoe de Fabia Sprint eruit ziet, kijk dan op www.fabiacolorstudio.nl. Hier kunt u uw favoriete Fabia in maar liefst 169 kleurencombinaties laten spuiten! Ook qua motoren is er voor elk wat wils. De Fabia Sprint is leverbaar met motoren, oplopend van de 1.2 benzine tot de 1.9 TDI dieselmotor.

Het klantvoordeel op de Fabia Sprint bedraagt minimaal € 2.015,-. Het pakket zelf heeft een waarde van € 1.715,- en daar komt nog € 300,- prijsvoordeel bij ten opzichte van de Ambition. De Fabia Sprint kan bovendien uitgevoerd worden met een TomTom Go 750 Live navigatiesysteem ter waarde van € 300,-. De Skoda dealer rekent hier tijdelijk € 215,- voor, waarmee het totale klantvoordeel op kan lopen tot € 2.100,-. De prijzen van de Skoda Fabia Sprint beginnen bij € 12.880,-.


  

| Disclaimer