Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Tourpakket voor Skoda Fabia-modellen


 

11-06-2010 - De vernieuwde Skoda Fabia, Fabia Combi en Roomster staan amper in de showrooms of er is alweer nieuws over te melden: het drietal is deze zomer verkrijgbaar met het Tourpakket.

Aanleiding hiervoor is dat Skoda al sinds 2004 officieel partner is van de Tour de France, ’s werelds grootste en meest belangrijke wielerevenement. Deze samenwerking is onlangs zelfs verlengd tot 2013. Het sportieve Tourpakket bestaat uit lichtmetalen velgen en, afhankelijk van model en uitvoering, een wit dak, dakrailing en/of Sunset (extra getinte ramen achter). De meerprijs voor het Tourpakket bedraagt slechts € 199,-. Hiermee loopt het klantvoordeel op tot € 1.180,-.

De Tour de France is 3 juli begonnen in Rotterdam en de finish is 25 juli traditiegetrouw in Parijs. In twintig etappes leggen de wielrenners maar liefst 3.596 kilometer af. Een afstand die een peulenschil zou zijn voor de vernieuwde Skoda Fabia, Fabia Combi en Roomster. Dankzij de modernste motor- en transmissietechniek (nieuwe TSI- en TDI-motoren, DSG-transmissie), het vernieuwde design en de aantrekkelijke uitrusting is een drieweekse reis door Nederland, België en Frankrijk een ontspannen aangelegenheid. Het Tourpakket is tot en met 31 augustus leverbaar op de Fabia en Fabia Combi Ambition, Dynamic en Elegance en op de Roomster Ambition en Dynamic.

In dezelfde periode is er ook een extra gunstige financiering. Tegen slechts 3,99 % kunnen de Fabia, Fabia Combi (met uitzondering van de Greenline) en Roomster gefinancierd worden. Alle overige Skoda modellen, inclusief de Skoda Fabia Combi Greenline zijn te financieren vanaf 5,99%. Zakelijke rijders profiteren bovendien van 20% bijtelling (uitgezonderd de Roomster 1.6 TDI) op een Skoda met Tourpakket. Er is bovendien keuze uit drie benzinemotoren en twee dieselmotoren.

 

 


  

| Disclaimer