Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Skoda introduceert vier speciale Tour-modellen


image/jpeg

 

Skoda is al zes jaar officieel partner van de Tour de France, die afgelopen zaterdag van start ging in Monaco. Om dit te vieren introduceert Skoda vier speciale Tour-modellen, die zijn gebaseerd op de Ambition-uitvoering: de Roomster Tour en Tour Pro, Fabia Hatchback Tour en Fabia Combi Tour.

 

De vier Tour-modellen zijn gebaseerd op de toch al zeer complete Ambition-uitvoeringen van de Fabia en Roomster en bedoeld om de consument te laten profiteren van de samenwerking tussen Skoda en de Tour de France. De Fabia Hatchback Tour en Fabia Combi Tour zijn royaal uitgerust met extra’s zoals automatische climate control, elektrische raambediening achter, extra donker getinte ramen achter en een Mio Moov Europa navigatiesysteem

 

Roomster Tour en Tour Pro

De Roomster Tour onderscheidt zich van de Roomster Ambition met onder andere een radio/cd-speler met acht luidsprekers en stuurbediening, een lederen stuurwiel en versnellingspook en zwarte dakrailing. De Roomster Tour Pro vult dit bovendien nog aan met extra’s zoals een panoramadak, Parking Distance Control achter, cruise control, climatronic, elektrisch bedienbare en donker getinte ramen achter en 15-inch lichtmetalen velgen.

 

Speciale website

Het voordeel van deze modellen kan maar liefst oplopen van € 3.000,- voor de Fabia Tour, tot wel € 3.350,- voor de Roomster Tour Pro (inclusief sloopregeling). Meer informatie over de Tour-modellen is te vinden op de speciale website www.skodatourvoordeel.nl. 

 

Skoda en de Tour de France

Skoda baseert zijn internationale sponsorschap op twee pilaren: ijshockey en fietsen. Dit laatste is geen toeval, aangezien Skoda zijn oorsprong heeft in fietsen. Meer dan 100 jaar geleden startte Skoda met het maken van fietsen, waarna in 1905 de eerste auto werd geproduceerd. De band tussen het Tsjechische automerk en de Tour is dus vanzelfsprekend. In totaal zullen maar liefst 350 Skoda’s te zien zijn tijdens de 96e editie van de Tour. Het grootste deel, 250 stuks, wordt gebruikt door de organisatie en directie van de Tour. Daarnaast rijden acht professionele wielerploegen en twee neutrale serviceteams in Skoda’s. ‘Onze’ Rabo Wielerploeg wordt gesponsord door Skoda Nederland en heeft een vloot van maar liefst zestien Skoda’s Octavia Combi. Skoda is bovendien sponsor van de witte trui, waarin elke dag de beste renner onder de 25 jaar wordt gehuldigd. De Tour de France ging van start in Monaco en eindigt op zondag 26 juli in Parijs.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer